Iedereen heeft het recht om pijnloos te kunnen bewegen

mainImage
Iedereen heeft het recht om pijnloos te kunnen bewegen

Iedereen heeft het recht om pijnloos te kunnen bewegen. Rayer Healthcare is een toonaangevende zorgorganisatie binnen Nederland en autoriteit en expert op het gebied van beweegproblematieken. Beleving van kwaliteit en een resultaat gerichte aanpak op een persoonlijke wijze staan bij Rayer HealthCare centraal.

Een bezoek aan Rayer Healthcare is een beleving van kwaliteit en professionaliteit. Voor iedere doelgroep heeft Rayer Healthcare een op maat gesneden aanpak. Zo heeft Rayer Healtcare een Multiple sclerose trainingsgroep. ,,Bewegen en sporten bij Rayer HealthCare heeft een positief effect op patiënten met multiple sclerose", aldus Anthony Rayer.Bij Rayer HealthCare is het mogelijk, om in speciale MS trainingsgroepen, onder deskundige begeleiding te trainen. ,,Je traint in groepen, maar met een persoonlijk op maat gemaakt programma. Dit programma wordt speciaal voor geschreven en samengesteld aan de hand van je persoonlijke wensen. Tijdens deze trainingen wordt je kracht, coördinatie, balans en uithoudingsvermogen getraind. Met als uitgangspunt een verbeterde kwaliteit van je leven", vertelt Rayer.

Het is bewezen dat samen sporten tijdens de groepstrainingen bij Rayer HealthCare een positieve invloed heeft op het welzijn van een ieder. Rayer: ,,Wanneer je deel wilt nemen aan onze groepstrainingen volgt er een intakegesprek op onze mooie en state of the art trainings-locaties. Tijdens dit intakegesprek bespreken we je persoonlijke situatie en de haalbare trainingsintensiteit. Tevens worden de doelen van het trainingsprogramma gesteld".

Mocht tijdens de intake blijken dat het groepsprogramma niet aansluit op je persoonlijke situatie dan kunnen de therapeuten bij Rayer HealthCare te allen tijde een persoonlijk schema voor je ontwikkelen zodat je toch de zorg en begeleiding krijgt die je nodig heeft.

Om deel te kunnen nemen aan de sportgroep bij Rayer HealthCare heb je een verwijzing van een specialist nodig. Dit kan zijn een neuroloog of revalidatiearts.

Voor meer informatie:


Rayer HealthCenter Gouda


Ronsseweg 7  .  2803 ZA Gouda  .   0182 533 159  

Foto: Digitaal Dagblad