Het is weer kermis in de stad...

mainImage
Het is weer kermis in de stad...

Ook dit jaar is de Goudse kermis neergestreken op haar vertrouwde locatie en stekje: op de Markt en Achter de Waag.

De kermis ging dinsdag 25 september om 16u00 los. Van 16u00 tot en met 18u00 is het dan Happy Hour, wat betekent dat je lekker goedkoop kan gaan zwieren en zwaaien.
Liefhebbers van snelheid en sensatie kunnen van dinsdag 25 tot en met zondag 30 september onder meer plaatsnemen in de Space Jam. Dat is een veertig meter hoge zweeftoren. Al draaiend ga je veertig meter omhoog en heb je een prachtig uitzicht over de stad. Het gevaarte brengt per keer 24 bezoekers op grote hoogte. Op het hoogtepunt van de attractie blijven de stoeltjes zo’n drie minuten draaien, waardoor je een prachtig uitzicht over Gouda krijgt. Durf jij dat aan?

https://www.youtube.com/watch?v=xlaG7HvfsJI&feature=youtu.be

Natuurlijk zijn er de bekende attracties als het spookhuis, de botsauto’s, suikerspinkraampjes, gokautomaten, de jumbo, de Breakdance en een funhouse. De Markt van Gouda staat weer vol loeiende attracties. Benieuwd welke het allemaal zijn, klik dan op deze link.

Dino's en Desalles
Voor de kleintjes is er het mini-reuzenrad. Voor hen zijn er op woensdagmiddag vanaf 15u00 ook Walking Dino's en op zaterdag kunnen ze pret maken met clown Desalles.

Prikkelarme kermis
Ook dit jaar, voor de tweede keer, is er een prikkelarme kermis op zaterdag van 11u30 tot 13u00. Het geluid staat zachter, er is geen verlichting en de ritten zijn aangepast, alles om mensen voor wie de gebruikelijke kermis te druk is ook een leuke tijd te bezorgen.

Voor een ieder, van jong tot oud, is er veel vertier en voldoende te beleven.

Zaterdagmarkt
De warenmarkt moet ook dit jaar plaatsmaken voor de kermis en verhuist  op zaterdag naar Klein Amerika. Voor je verse boodschappen en aanbiedingen moet je dus een klein stukje verder lopen.


Openingstijden kermis
Dinsdag van 16.00 tot 23.00 uur
Woensdag van 13.00 tot 23.00 uur
Donderdag van 13.00 tot 23.00 uur
Vrijdag van13.00 tot 24.00 uur
Zaterdag van 12.00 tot 24.00 uur
Zondag van 13.00 tot 21.00 uur

Zie ook www.kermisgouda.nl.


Foto: Digitaal Dagblad