Het gaat goed met Volksuniversiteit Gouda

mainImage
Het gaat goed met Volksuniversiteit Gouda

Het gaat goed met de Volksuniversiteit Gouda. Voor het vijfde achtereenvolgende jaar blijkt het aanbod steeds meer deelnemers aan te spreken.

Deze week mocht Volksuniversiteit Gouda zelfs de 1000-ste cursist verwelkomen en inschrijven. Het was een onverwacht moment voor Jan van Koppen uit Gouda. Voorzien van een grote bos bloemen kwam een bestuursafvaardiging van de Volksuniversiteit Gouda het heuglijke nieuws brengen: ,,U bent de duizendste cursist die de Volksuniversiteit dit cursusjaar mocht inschrijven”. De zeer verraste cursist ontving een waardecheque voor gratis deelname aan de cursus Computergebruik voor Beginners.

VOLKSUNIVERSITEIT GOUDA: de specialist in cursussen, lezingen en workshops

De Volksuniversiteit Gouda biedt een groot en gevarieerd palet aan cursusmogelijkheden aan inwoners in de regio. Het aanbod van de Volksuniversiteit Gouda bestaat uit ruim 140 cursussen, lezingen en workshops  met een aantrekkelijke prijs en daardoor een laagdrempelige toegankelijkheid. Hierdoor ontstaat voor deelnemers de unieke mogelijkheid om zich, ongeacht vooropleiding, leeftijd of achtergrond, te ontwikkelen, zowel in de persoonlijke als in de professionele levenssfeer.

Het aanbod wordt verzorgd door enthousiaste, gekwalificeerde docenten, waarvan de meesten al jaren aan de Volksuniversiteit Gouda zijn verbonden. De organisatie wordt gedragen door een team van professionele, enthousiaste vrijwilligers!

Nieuw
Vanaf januari 2019 start een groot aantal nieuwe cursussen, workshops en lezingen. Voorbeelden op culinair gebied zijn de cursussen Vietnamese rijsttafel, Soepen en de Veganistische keuken. Op het gebied van kunst en cultuur is er bijvoorbeeld de cursus Oude Culturen van Europa: de Vikingen en de lezing Zadkine aan Zee. Nieuw is de cursus Arabische Zeden en Gewoonten. Ook op creatief gebied staan vele workshops op het programma, zoals Graffiti Stencil Art en Wayoo Mochila tas haken. Bij de talen is nieuw de cursus Arabisch en voor het derde opeenvolgende jaar staan weer de zeer succesvolle  korte taalcursussen Frans, Spaans en Italiaans ’Op Reis’ op het programma. In januari starten tevens twee Tai Chi cursussen, een overdag en een ’s avonds.
Kijk voor uitgebreide informatie en het complete cursusaanbod op volksuniversiteitgouda

Wilt je de nieuwsbrief van de Volksuniversiteit Gouda ontvangen? Vraag deze dan aan via info@volksuniversiteitgouda.nl

Op de frontfoto André Gillieron, voorzitter van de Volksuniversiteit Gouda, en Jan van Koppen (rechts).


Foto: Digitaal Dagblad