Grootste stormbaan een groot succes

mainImage
Grootste stormbaan een groot succes

Het eerste weekend van de langste stormbaan van Nederland zit er inmiddels op. Ruim duizend mensen hebben de bijna 400 meter lange stormbaan in Zoetermeer al getrotseerd. Afgelopen zaterdag werd de stormbaan aan de Wattstraat 20 in Zoetermeer feestelijk geopend door niemand minder dan burgemeester Charly Aptroot.

Zaterdagochtend klonk het officiële startschot van de Zoetermeerse burgervader. Onder de bezielende leiding van dagpresentator Fred Zuiderwijk legden velen enthousiastelingen het parcours af, dat bestaat uit 380 meter van aaneengeschakelde stormbanen. Vanwege de hitte werden er meerdere waterstops ingezet op de stormbaan, zodat alle deelnemers veilig de overkant zouden bereiken.

Kinderen vanaf 1,35 meter mogen zelfstandig over de stormbaan. Kinderen die kleiner zijn mogen alleen onder begeleiding van een volwassene over de stormbaan. Dit kan tijdens de reguliere openingstijden, of tijdens het dagelijkse tijdslot speciaal voor de kleintjes van 16u00 – 17u00. Tijdens dit tijdslot mogen de begeleiders gratis mee met de kleintjes.

Voor sportteams, vrijgezellenfeesten, of kinderfeestjes is er een speciaal actietarief. Bij groepen van 10 personen of groter biedt de organisatie een speciaal tarief aan. Aanvragen voor groepen kunnen worden gemaild naar sales@gamecity.nl of telefonisch via 079 342 6226.

Ben je van plan om de snelste tijd neer te zetten? Fanatieke stormbaanrunners kunnen dagelijks van 17u30 – 19u00 naar hartenlust terecht. Gedurende 90 minuten mogen zij continue over de stormbaan, om zodoende elkaars of hun eigen record te verbreken!

De ticketverkoop gaat snel. Zorg dat je er op tijd bij bent om teleurstellingen te voorkomen. Tickets bestel je eenvoudig online via www.gamecity.nl. De kosten zijn € 10,- per ticket. Via deze site kan je precies aangeven op welke dag en tijdstip je de stormbaan wilt betreden!


Foto: Digitaal Dagblad