Goudse zaken in race voor Veganawards 2018

mainImage
Goudse zaken in race voor Veganawards 2018

De Goudse zaken Miss Nice Banana en Your Foodprint zijn genomineerd voor Veganawards 2018.

Miss Nice Banana in de categorie Beste Vegan eetgelegenheid en Your Foodprint in de categorie Beste Vegan (web)winkel.

Hesse-Anne Rosalia runt Miss Nice Banana. De zaak is gevestigd aan de Zeugstraat 34. Marleen Schrijvers uit Mijdrecht is de eigenaresse van webshop en lunchroom Your Foodprint. De lunchroom, tevens winkel, zit aan de Lange Tiendeweg 44.

Tot en met 24 september kan je stemmen op jouw favoriete initiatieven! De uitslag van de Vegan Awards 2018 wordt bekendgemaakt op zondag 28 oktober tijdens de uitreiking op Vegenement VegFestNL.Twee Goudse ondernemers genomineerd voor Vegan Award
Your Footprint en Miss Nice Banana zijn genomineerd voor de Vegan Awards 2018.

Tara Riem 04-09-18, 13:46
3
,,Ik ben heel enthousiast. Echt heel blij', zegt Marleen Schrijvers uit Mijdrecht van webshop en lunchroom Your Foodprint. De lunchroom, tevens winkel, zit aan de Lange Tiendeweg 44. Your Footprint is genomineerd in de categorie 'beste vegan (web)winkel. Schrijvers: ,,Dit betekent heel veel voor mij. Het is een groot compliment, want we staan niet tussen de kleinste namen.'' Andere genomineerden in deze categorie zijn onder andere VEGA-LIFE en Veganbakery.nl.

Volgens Schrijvers is Gouda tegenwoordig echt dé plek voor veganisten. Haar collega Hesse-Anne Rosalia van Miss Nice Banana herkent zich daarin. ,,We proberen Gouda de vegan hoofdstad van Nederland te maken. Met twee Goudse genomineerden zijn we goed op weg!'' Miss Nice Banana is genomineerd in de categorie 'beste vegan eetgelegenheid'. Andere genomineerden zijn SNCKBR en de Vegan Junk Food Bar, geen onbekende namen. Rosalia: ,,We bestaan een half jaartje en staan tussen grote jongens. Ik ben heel verrast.'' Rosalia heeft de missie Miss Nice Banana op de kaart te zetten in Nederland. De nominatie is een begin. ,,Dit is een schouderklopje, een teken dat we goed bezig zijn.

Op 28 oktober, tijdens veganfest, worden de winnaars bekend. Stemmen kan tot en met 24 september op veganawards.nl.


| Foto: Digitaal Dagblad