Goudse Christel Hardy in Utopia 2

mainImage
Goudse Christel Hardy in Utopia 2

De Goudse Christel Hardy is één van de vijf bewoners van Utopia 2.

,,Een nieuwe samenleving. Een nieuwe plek, een nieuwe start en nieuwe kansen met een nieuwe groep", zo kondigt SBS6 de nieuwe reeks van het internet en tv-programma aan die deze week begon.

Na vier en een half jaar gebouwd te hebben aan een nieuwe samenleving, kwam er onlangs een einde aan Utopia 1. Maar Utopia is opnieuw begonnen. Er kan weer gebouwd worden aan een nieuwe, ideale samenleving. Maar, dit keer betekent from scratch ook echt from scratch. Er is geen loods en er zijn geen voorzieningen. Het is een leeg en desolaat terrein. De inwoners zullen dus letterlijk alles opnieuw moeten bouwen.

Utopia 2 is gestart met vijf inwoners, waaronder de Goudse Christel Hardy, en om de zoveel tijd melden zich nieuwe inwoners aan het hek. Uiteindelijk bouwen 15 inwoners samen aan hun ideale nieuwe samenleving.

Christel Hardy is moeder, kunstenaar en natuurliefhebber. Drie woorden die, in welke volgorde je ze ook zet, exact omschrijven wie de 44-jarige Christel is.

Ze weet als geen ander hoe het is om ieder dubbeltje om te moeten draaien en toch een rijk en bevredigend leven op te bouwen voor haar kinderen en zichzelf. Haar tweeling staat nu op eigen benen, nu is het tijd om haar mede-inwoners te motiveren en inspireren om bewuster te leven.

Deze energieke kunstenares wil de natuur van haar nieuwe leefomgeving gebruiken om duurzame sieraden en tassen te maken. Daarnaast kan ze zeker bijdragen in de kosten van het dagelijks bestaan, door het geven van workshops kunst, dans- en improvisatietheater. Christel wil bewijzen dat de kleine dingen in het leven zoveel meer waard zijn, dan de duurdere dingen waar iedereen zo naar verlangt. Als zorgzame en oplossingsgerichte vrouw zal ze al haar tomeloze energie inzetten voor een duurzaam Utopia met de juiste balans tussen mens en natuur.

Zie ook www.utopiatv.nl/participant/detail/1006/christel

Ben jij benieuwd naar hun belevenissen? Kijk dan elke werkdag om 19u30 bij SBS6 naar een nieuwe aflevering van Utopia, óf volg de Utopianen 24 uur per dag, 7 dagen per week via de livestreams.


Foto: Digitaal Dagblad