Geslaagde flashmob Goudse Waarden (met video)

mainImage
Geslaagde flashmob Goudse Waarden (met video)

De voetjes gingen van de vloer donderdagmiddag in Winkelcentrum Bloemendaal. Bezoekers waren tijdens het winkelen getuigen van een heuse flashmob van leerlingen van De Goudse Waarden Lyceum-Havo, locatie Heemskerkstraat.

,,Dat maakt het shoppen natuurlijk nog gezelliger!", aldus centrumbeheerder Michel van Kesteren. ,,Dank aan iedereen die hieraan heeft mee gewerkt en mee gedanst. Hopelijk is jullie studieopdracht geslaagd!..."

https://www.facebook.com/993881674041969/videos/981353205396619/BSM
Op scholengemeenschap De Goudse Waarden wordt op het Havo sinds 6 jaar het examenvak BSM gegeven. BSM staat voor Bewegen, Sport en Maatschappij. Voor het vak BSM moeten de leerlingen naast het leren van theoretische kennis en het beoefenen van verschillende sportonderdelen, ook andere praktische activiteiten ondernemen. Al deze verschillende onderdelen vormen samen het eindexamencijfer voor dit vak in Havo 5.

Donderdag stond in winkelcentrum Bloemendaal de flashmob op het programma. ,,Om dit tot een succes te maken, is onder leiding van leerlingen Bente, Julia, Joya, Jasmijn en Anna een aantal lessen hard geoefend op school. Gezien de reacties kunnen we terugkijken op een geslaagd optreden", aldus docente Iris Wisse.


Foto: Digitaal Dagblad