Geslaagd… én door!

mainImage
Geslaagd… én door!

Doei middelbare school, hallo nieuwe start! Heb jij dit jaar eindexamen gedaan voor de middelbare school en breekt er een nieuwe periode aan? Bijvoorbeeld als student of pak je toch je backpack om een reis te maken? Of wordt het klussen en schilderen in jouw nieuwe studentenwoning? Je kan natuurlijk ook starten met je eerste job! Allemaal hartstikke spannend natuurlijk. Maar… wat je volgende stap ook is, Rabobank Gouwestreek is er voor jou!

Hoe dan? Rabobank Gouwestreek geeft mooie, héle mooie prijzen weg om jou te helpen bij een kickstart van je toekomst. Het enige wat jij hoeft te doen, is de bank laten weten wat jij gaat doen nadat je geslaagd bent. Geef je snel op!

Ronnie Flex
Ronnie Flex helpt via Instagram eindexamenkandidaten bij het maken van hun keuze na de middelbare school. Dat doet hij in het kader van de campagne Geslaagd… én door! Hierbij maken geslaagden bovendien kans op prachtige prijzen: een reischeque van € 2.000,-, de betaling van € 2.000,- collegegeld of een jobcoachsessie ter waarde van € 2.000,-. Daarnaast liggen er ruim 80 cheques voor de inrichting van een ‘studie-proof’ kamer van € 800,- klaar.

https://youtu.be/VFpTQ-i9KkI

Voor veel middelbare scholieren betekent het behalen van een diploma een nieuwe fase. Kies je voor een tussenjaar en reizen, of ga je studeren? Blijf je thuis wonen of ga je op kamers? Een baan, of nog niet?

Op 13 juni volgt voor ruim 200.000 examenkandidaten de spannende en vaak zenuwslopende ontknoping: geslaagd, een her of gezakt? Ronnie, die als motto ‘doe je best op school heeft’, beleeft die dag de spanning mee via Instagram Live en reageert op berichten van geslaagde scholieren. Hij feliciteert hen uiteraard, maar is ook benieuwd naar hun toekomst. Want het is Geslaagd… én door!

Over de actie
Examenkandidaten kunnen zich tot 14 juni via Rabobank.nl/geslaagd aanmelden en aangeven welke keuze zij maken met het diploma op zak. Hierbij zijn vier categorieën: reizen, studeren, op jezelf gaan of werken. In elke categorie zijn prijzen te winnen. Rabobank wil op deze manier jongeren helpen bij de volgende stap om op eigen benen te staan, welke stap dit ook is.

De reischeque, het collegegeld en de jobcoach worden eenmalig landelijk uitgereikt, terwijl ruim 80 lokale Rabobanken een cheque voor een ‘studie-proof’ kamer ter waarde van €800,- aan een geslaagde scholier gaan overhandigen. Een felicitatieteam en medewerkers van lokale Rabobanken gaan in de weken na de uitslag langs bij de winnaars om de prijzen te overhandigen.

Financieel Gezond Leven
Rabobank staat op voor jongeren om het fundament te leggen voor een financieel gezond leven, vanuit de overtuiging dat iedereen een gezonde financiële toekomst kan creëren. Zelfredzaamheid is hierbinnen een belangrijk thema.


Foto: Digitaal Dagblad