Geld bij elkaar fietsen bij Rabobank Sponsorfietstocht

mainImage
Geld bij elkaar fietsen bij Rabobank Sponsorfietstocht

Maar liefst 128 verenigingen en stichtingen uit Gouda, Waddinxveen, Boskoop, Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen en Reeuwijk hebben zich ingeschreven voor de Rabobank Sponsorfietstocht 2018. Door mee te doen aan deze tocht kunnen leden van verenigingen en stichtingen en andere belangstellenden sponsorgeld bij elkaar fietsen voor hun club. Dus geen luchtfietserij.

De Rabobank Sponsorfietstocht vindt plaats op zaterdag 30 juni. ,,Al 128 clubs doen mee en verdienen sponsorgeld. Dat op zich is al een record. En wij verwachten een paar duizend fietsers. Het wordt prachtig weer. Heerlijk weer om op de fiets te stappen. Men hoeft zich niet vooraf in te schrijven. Mensen die zin hebben om te fietsen, kunnen kosteloos tussen 10u00 en 12u00 starten op één van de drie startlocaties. Op de website zijn de startlocaties en overige bijzonderheden te vinden", zo vertelt Ingrid de Galan-Van den Berg van Rabobank Gouwestreek.De Rabobank Sponsorfietstocht is een initiatief van Rabobank Gouwestreek, een van de belangrijkste ondersteuners van lokale verenigingen en stichtingen in deze regio. De bank vindt het belangrijk om via sponsoring en donaties haar betrokkenheid bij de lokale samenleving te tonen en verenigingen en stichtingen te helpen hun ambities te realiseren.

De Rabobank Sponsorfietstocht maakt het verenigingen en stichtingen mogelijk hun clubkas aan te vullen. Voor iedereen die de Sponsorfietstocht uitrijdt, doneert de Rabobank vijf (vijftien kilometer), tien (dertig kilometer) of twintig (zestig kilometer) euro aan de vereniging of stichting. Enthousiaste clubs die veel mensen weten te mobiliseren verdienen daarmee veel geld... ,,Daarbij hebben we fotowedstrijd waarbij de deelnemers leuke, grappige, emotionele en originele foto's mogen insturen. En daarvoor stellen we drie geldprijzen ter beschikking", aldus Ingrid de Galan-Van den Berg.

De Rabobank Sponsorfietstocht is een initiatief van Rabobank Gouwestreek, een van de belangrijkste ondersteuners van lokale verenigingen en stichtingen in deze regio. De bank vindt het belangrijk om via sponsoring en donaties haar betrokkenheid bij de lokale samenleving te tonen en verenigingen en stichtingen te helpen hun ambities te realiseren.
Nadere info over de Rabobank Sponsorfietstocht en fietswedstrijd is hier te vinden.

De tocht is te volgen via Twitter: @RaboGouwestreek.

 

 


| Foto: Digitaal Dagblad