Geheime Kerstroute door sfeervol Gouda

mainImage
Geheime Kerstroute door sfeervol Gouda

Voor wie van (kerst)sfeer, gezelligheid, lichtjes, antiek, brocante, vintage en winkelen houdt, moet vrijdag 9 en zaterdag 10 november naar de binnenstad van Gouda komen. Als opmaat naar de feest- en kerstdagen kun je een Geheime Kerstroute volgen langs de antiek en brocante winkels in de sfeervol verlichte straten van de Goudse binnenstad.
De route is nog een verrassing. Eén geheimpje kunnen we je alvast wel verklappen: de route begint in de Lange Groenendaal bij ‘Bij de Wit‘. Bij het startpunt ontvangt de eigenaresse je met open armen. En ze vertelt je nadat je hebt rondgekeken naar welke winkel je vervolgens moet lopen. Ze geeft je ook een tasje mee met een flyer van de route naar de volgende adressen van antieke en brocante winkels. Wellicht zit er ook nog een verrassing in je tasje. Als een winkelier jouw tasje ziet, kan die jou vertellen waar de volgende winkel is. Alle winkels die meedoen zijn geheel in kerstsfeer en tijdens het snuffelen tussen de antieke en brocante spulletjes krijg je een hapje en een drankje.


De deelnemende winkels zijn op vrijdag open van 10 tot 21u00 en op zaterdag van 10 tot 17u00. Deelname aan de route is gratis en je hoeft je niet aan te melden.

Nadere informatie is te vinden op deze Facebookpagina.

De mooiste antiek en brocante winkels van Gouda
Op deze pagina vind je ook de mooiste antiek en brocante winkels van Gouda. Daar kun je struinen naar mooie oude en antieke schatten die deze winkels aanbieden. Leuk om ze allemaal te volgen en te bezoeken.

Het is de redactie van Gouds Dagblad overigens niet bekend of de onderstaande antiek en brocante winkels meelopen in de Geheime Kerstroute.

Hieronder de facebookpagina's met adressen en meer informatie:


Antiek Déjà Vu Gouda
Het Dorpshuisje
Antiek curiosa "Altijd"
De Goudsche Brocanterie
Miekje's Brocante
Rossetti
Quellinus oude kunst & antiek
Van Achthoven Nostalgische Lifestyle
Goedspul Gouda
SistersAct
Bloemensalon De SpiegelCheck even de facebookpagina's voor de openingstijden buiten de Geheime Kerstroute om.


Foto: Digitaal Dagblad