FS Administraties en Advies ontzorgt kleinere bedrijven, ZZP-ers en particulieren

mainImage
FS Administraties en Advies ontzorgt kleinere bedrijven, ZZP-ers en particulieren

Als ondernemer hebben we duizend dingen aan ons hoofd. Onze hele dag is gevuld met de beslom­meringen van het bedrijf. Sommi­gen van ons komen er daarom zelden of nooit aan toe grondig na te denken over zaken die vaak op korte of lange termijn grote gevolgen kunnen hebben voor de voortgang van het be­drijf. We hebben daar de tijd niet voor, of we be­schikken niet over de nodige ervaring en deskun­digheid of we missen het totale over­zicht. Voor particulieren geldt nagenoeg hetzelfde. In die gevallen is het raadzaam een expert in de hand te nemen. Op administratief gebied is Frits Straver één van de dienstverleners in ons gebied.

Klankbord
FS Administratie en Advies is een kleinschalig administratiekantoor en gespecialiseerd in de kleinere bedrijven, ZZP-ers en particulieren. Frits Straver ontzorgt hen als het gaat om administratie, belastingen en personeelszaken. ,,Met onze dienstverlening richten we ons voornamelijk op ondernemers die een eigen bedrijf hebben, die zelf alle touw­tjes in handen hebben, maar vaak iemand missen tegen wie ze kunnen aanpraten. Dit om beslissingen te nemen, om de zaken te overdenken. In deze situaties fungeren wij als praatpaal, als klankbord”, vertelt Straver.

,,Waar een normaal administratiekantoor stopt, gaat FS verder", zo vervolgt Straver. ,,We werken niet voor een klant, maar samen met een klant. Op deze persoonlijke manier zijn wij in staat om onze klanten het meest gewenste en optimale resultaat te kunnen leveren. Of het nou gaat om zakelijke of particuliere administraties. Wij ontzorgen als het gaat over ‘administraties en belastingen’.”

Keuzes
Bij FS Administraties en Advies kun je er voor kiezen om je administratie volledig over te dragen, maar ook om ondersteuning te krijgen bij het verwerken van je zakelijke, privé administratie (onder meer belastingaangiftes) of personele vraagstukken. Straver: ,,Wij werken op de manier die voor onze klant het meest aangenaam is. Samen kijken we naar de meest efficiënte en nauwkeurige handelswijze voor het opstarten, verwerken, bijhouden en bewaren van al de administratieve zaken. Bij FS staat u als klant centraal!...”Contact
Voor een persoonlijke aanpak, een scherp tarief, hoge service en kwaliteit kies je voor FS Administraties en Advies. ,,Je bent altijd welkom, de koffie met een Goudse stroopwafel staat voor je klaar. Daarnaast heeft een ieder het vaak al druk genoeg. Wij komen daarom eventueel ook bij onze kanten langs wanneer het ze uitkomt. Dit is zelfs mogelijk in de avonduren of in de weekenden. Maak een afspraak!”, zo nodigt Straver een ieder uit.

FS Administraties en Advies
Ridder van Catsweg 695
2804 RR  Gouda
contactpersoon Frits Straver
telefoon: 06-30965664
mail: fsak2017@gmail.com
www.fsak.vpweb.nl


Foto: Digitaal Dagblad