En dit zijn de weersverwachtingen voor de Kerstdagen....

mainImage
En dit zijn de weersverwachtingen voor de Kerstdagen....
De Kerstdagen van 2018 verlopen volgens Meteo Gouda zo goed als zeker rustig en droog. Op beide dagen is het wisselend bewolkt en met name in de nacht en vroege ochtend kans op nevel of mist.

De wind waait Eerste Kerstdag zwak tot matig uit het noorden (2 à 3 Beaufort) en neemt in de middag af naar (zeer) zwak, windkracht 1 à 2 Beaufort.

Tweede Kerstdag ruimt de wind van noordwest naar noordoost en is (zeer) zwak , windkracht 1 à 2 Beaufort.

Eerste Kerstdag verloopt  zacht met maximumtemperaturen van circa 9 graden Celsius.

De maximumtemperaturen komen door de naar noordoost draaiende wind op Tweede Kerstdag niet hoger uit dan 5 graden Celsius, waardoor het gevoelig frisser is dan Eerste Kerstdag. In de nachten liggen de temperaturen tussen +1 graad Celsius en +4 graden Celsius in de Goudse regio.

Weersverwachting Gouda - 1e Kerstdag 2018: 

Weersverwachting Gouda - 2e Kerstdag 2018:


Tussen de Kerstdagen van 2018 en Oud en Nieuw is het wisselend bewolkt en overwegend droog. De minima liggen rond 3 graden Celsius, de maxima om en nabij 6 graden Celsius. Deze temperaturen zijn normaal voor de tijd van het jaar. De wind waait uit richtingen tussen west en noord en is (zeer) zwak, windkracht 1 à 2 Beaufort. Doordat er (zeer) weinig wind staat kan er tijdens brede opklaringen (grond)mist gevormd worden, omdat het door deze situatie nabij het aardoppervlak sterk afkoelt.

Bron: Meteo Gouda, zie voor de weersverwachting: www.meteo-gouda.nl/verwachting-gouda

 | Foto: Digitaal Dagblad