Echte Goudse stroopwafels voor goed interieuradvies

mainImage
Echte Goudse stroopwafels voor goed interieuradvies

Flagship Store XOOON Gouda op GoStores Gouda is trendy, opvallend en eigenzinnig. Met meer dan 850 m2 aan woonplezier vertegenwoordigt deze Flagship Store de grootste XOOON van Nederland.

De collectie speelt in op de nieuwste trends en kleuren met eigen designs en materialen die een mix vormen tussen 'Young Design' en pure materialen. Pure houtsoorten en RVS gecombineerd met duurzame stoffen en kwaliteitsleder vormen de basis van de XOOON collectie.

Naast de meubelprogramma’s en zitmeubelen bestaat de XOOON collectie uit een uitgebreid decoratie assortiment. Dit is een mix van reïnvented artikelen (oude modellen in een nieuw jasje) en eigentijdse innovatieve producten. Hiermee geef je een persoonlijke touch aan de styling van je woonkamer.


Miranda werkt bij Xoon: ,,Ik hou van moderne meubels en stoere houten accenten..."

Miranda Vermeulen-Visser (33) werkt al weer vijf jaar bij woonwinkel Xooon op GoStores Gouda. ,,Eigenlijk werk ik hier al vanaf het begin. We moesten de winkel nog opbouwen en alles in elkaar zetten. Ik heb de winkel zien groeien en verbeteren. De klanten in Gouda en omstreken weten ons steeds beter te vinden. Dat is leuk om te zien", constateert Miranda. ,,Vanuit de stad Gouda en vanaf de snelweg A20 zit je zo op de woonboulevard en kun je gemakkelijk je auto voor de deur parkeren".

Sinds een jaar is Miranda niet alleen verantwoordelijk voor de verkoop, maar ook de aftersales. ,,Hierdoor heb ik nog meer uitdaging om de klanten tevreden te houden. Ook vind ik het leuk dat de klanten van Xooon erg gemêleerd zijn. Jong en oud vinden de stijl van Xooon leuk, zo ook ikzelf. Ik hou van moderne meubels gecombineerd met stoere houten accenten. Dat is eigenlijk ook de stijl van Xooon. Wat dat betreft past het echt helemaal bij mij. De meubels spreken me erg aan. Bovenal zijn het designmeubelen voor een betaalbare prijs.”Buurvrouw
,,Mijn affiniteit met interieur?, zo herhaalt Miranda de gestelde vraag. ,,Thuis ben ik ook altijd bezig met veranderen. Andere kleur op de muur, nieuwe accessoires, zelf dingen maken voor in huis. Ik doe het allemaal. Ook vragen vriendinnen of familie vaak of ik nog leuke ideeën heb. Of zoals m’n buurvrouw wel eens zegt: ik doe altijd weer nieuwe ideeën op als ik bij jou ben geweest."

Miranda woont in Oostvoorne. Ze moet elke dag drie kwartier in de auto zitten om op haar werk te komen. ,,Ik woon niet heel dicht bij mijn werk. Ik rij dagelijks 45 minuten heen en 45 minuten terug voor het werk. Het is best een stuk rijden, maar ik vind de werksfeer erg belangrijk en die is hier goed. Daarom ben ik nog lang niet uitgekeken op mijn werkplek hier in Gouda.”

En de stad Gouda heeft een plaatsje in haar hart verworven. ,,Ik vind Gouda een leuke en gezellige stad. Regelmatig hebben we een uitstapje in de stad en die bevallen me goed. De sfeer is gemoedelijk en gezellig. Er is hier genoeg te doen voor jong en oud."

Miranda en Xooon blijven de bezoekers steeds verrassen met nieuwe meubelen, accessoires en styling. De Goudse bezoekers doen dat op hun beurt ook als ze bij Xooon over de vloer zijn. ,,Ik heb een keer een doosje met echte Goudse stroopwafels ontvangen van een tevreden klant. Die was zo blij met het advies dat ik had gegeven tijdens de verkoop en dat het zo goed was uitgepakt in z’n interieur..."

Aangeboden door Xooon


Foto: Digitaal Dagblad