Droog en opklaringen

mainImage
Droog en opklaringen
Maandag overdag is er aanvankelijk veel bewolking en in de vroege ochtend valt er af en toe wat (mot)regen. In de loop van de ochtend wordt het droog en in de middag komen er opklaringen. De maximum temperatuur ligt dan rond de 21 graden. Er staat een zwakke tot matige zuidwestelijke wind kracht 2 a 3 Bft.

Op dinsdag en woensdag komt de maximum temperatuur rond de 24 graden te liggen. Op woensdag kan de zomerse waarde van 25 graden worden overschreden. Er is flink wat zon. Op beide dagen zijn er flinke zonnige perioden en staat er een zwakke tot matige westelijke wind kracht 2 a 3 Bft.

Op donderdag passeert er een zwak front en daarachter draait de wind naar in de loop van de dag naar een meer noordelijke richtingen. De maximum temperatuur valt aan het einde van de ochtend en bedraagt dan zo'n 21 graden. Bij passage is er kans op wat lichte regen. De wind is in de ochtend westelijk kracht 3 Bft en na passge draait de wind naar noordwestelijke richtingen en is dan tijdelijk windkracht 4 Bft.

Op vrijdag zijn er wolkenvelden en bedraagt de maximum temperatuur zo'n 19 graden. De noordwestelijke wind is kracht 4 Bft. Ook op zaterdag is er een noordwestelijke wind met wolkenvelden en een maximum temperatuur van rond de 18 graden.Bron: Meteo Gouda, zie voor de weersverwachting: www.meteo-gouda.nl/verwachting-gouda


Foto: Digitaal Dagblad