Doe meer met je eigen geld...

mainImage
Doe meer met je eigen geld...

‘Kom maar op met de toekomst’. Het is een uitnodiging van de Rabobank om meer met ‘eigen’ geld te doen. Heb je geen zin om door te werken tot je 71ste? Wil je je studerende kinderen financieel ondersteunen? Of je hypotheek aflossen? Dan heb je straks veel geld nodig. Hoe krijg je dat bij elkaar?

Doorsparen levert op dit moment weinig op. Wat is het beste voor jou? Beleggen zou een logische keuze kunnen zijn. Veel mensen twijfelen om te beginnen, omdat ze niet goed weten hoe beleggen werkt. De medewerkers van Rabobank leggen graag aan je uit hoe beleggen werkt. Wil je de eerste stappen maken? Kom dan naar de bijeenkomst ‘Bereik meer met je geld – want straks heb je het nodig’, maandagavond 19 november vanaf 19u30 in Theater Concordia, Concordiaplein 1 in Haastrecht. Meld je snel aan via Rabobank.nl/Krimpenerwaard.In de interactieve bijeenkomsten ‘Bereik meer met je geld’, zoals maandagavond bij de Rabobank Gouwestreek, start de bank met de aanleiding waarom een groter bedrag opbouwen noodzakelijk is. ,,In de tool op de website kun je berekenen wat jij straks nodig hebt. De Rabobank laat vervolgens zien, dat zo’n groter bedrag opbouwen, mogelijk is. Het legt daarbij uit hoe beleggen werkt, waarom het een logische keuze kan zijn en hoe je omgaat met zaken als looptijd, risico’s en kosten”, aldus een woordvoerder van de Rabobank Gouwestreek.

De Rabobank wil bijdragen aan een #financieelgezondleven van de klant en hem of haar zelfverzekerd financiële keuzes laten maken. ,,Het doel is dat klanten zelf te laten ontdekken dat er oplossingen zijn om een groter bedrag op te kunnen bouwen met geld dat zij over hebben.”Bereken wat jij straks nodig hebt in jouw situatie: www.rabobank.nl/particulieren/strakshebjehetnodig/

 


Foto: Digitaal Dagblad