Doe Gouwe Zaken op maandag 5 november

mainImage
Doe Gouwe Zaken op maandag 5 november

Van Mossel Mercedes (voorheen Rogam)op bedrijventerrein Gouwe Park in Moordrecht is op maandag 5 november de gastheer en de locatie waar Gouwe Zaken vanaf 15u30 plaatsvindt.

Naar verwachting honderden ondernemers uit de gehele regio Gouda en Groene Hart komen dan bijeen. Om zich te laten inspireren, om te leren en om Gouwe zaken te doen.

Op het voorlopige programma van dit regionale B2B-event staan meerdere interessante kennissessies verzorgd door nationale topondernemers, contacten leggen op het Ondernemersplein en genieten van een walking dinner.

‘Blijvende oplossingen bestaan niet’: zo luidt het thema van de zevende editie van Gouwe Zaken. Maar het is ook een van de uitspraken van gastspreker, stand-up filosoof, boardroom sparringpartner en auteur Martijn Aslander. Voorlopig programma:

15u30 bezoekersregistratie en ontvangst op het Ondernemersplein

16u00 opening Gouwe Zaken 2018

16u30 ‘Blijvende oplossingen bestaan niet’ door Martijn Aslander

17u30 netwerkborrel en Walking Dinner op het Ondernemersplein

21u00 einde Gouwe Zaken 2018Gouwe Zaken is een initiatief van Gouda Onderneemt, de Goudse Business Club en het Ondernemers Platform Waddinxveen. Dit jaar doet ook de Reeuwijkse Ondernemers Vereniging mee.

Mogelijk volgen er meer ondernemerskringen uit de regio.

Voor nadere info, zie www.gouwezaken.nl.

De frontfoto is gemaakt door Menno Kolster.


Foto: Digitaal Dagblad