Dit zijn de favoriete wijnen van Sint en Piet...

mainImage
Dit zijn de favoriete wijnen van Sint en Piet...

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan. Hij brengt ons Sint Nicolaas ik zie hem al staan...

Jawel, Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in aantocht... Zaterdag 17 november is de intocht in Gouda.

En daar gaan voor de Sint en zijn Pieten weken van hard werken aan vooraf... En dan moet het echte werk eigenlijk nog beginnen.

Sint en de Pieten vinden het natuurlijk hartstikke leuk en gezellig om een ieder weer terug te zien bij de intocht in de Goudse binnenstad. Om alle kindertjes en ouders te begroeten en burgemeester Milo Schoenmaker te hand te schudden. Al die activiteiten en feestelijkheden geven de Sint en de Pieten uiteraard heel veel energie.

Maar stilletjes denken de Sint en de Pieten na zo'n lange boottocht uit Spanje toch ook aan het Huis van de Sint (lees Museum Gouda). Daar zullen ze rond 15u30 arriveren en hun intrek in nemen.

Lekker zitting nemen in een luie stoel en de beentjes in de lucht. Even niets doen, heerlijk luieren. En daar moet natuurlijk ook op gedronken worden. Uiteraard, Spaanse wijn...

Maar welke wijnen drinken Sint en Piet eigenlijk?

Nou, dat weten Carl en Pat Flux van Bodega 32 wel. Bodega 32 verkoopt ze namelijk al: de Nebla Verdejo & de Nebla Tempranillo.

,,Speciaal omdat de Sint van 17 november tot en met 5 december in het land is, zijn deze overheerlijke wijnen te koop voor maar €7,75 per fles", zo verklapt Carl Flux. ,,Ook leuk als sinterklaascadeau!"

Maar zeker lekker voor Sint en Piet...https://goudsdagblad.nl/wordt-bodega-32-wine-bar-of-the-year-2018/


Foto: Digitaal Dagblad