Dit had Jumbo toch ook in Gouda kunnen doen?

mainImage
Dit had Jumbo toch ook in Gouda kunnen doen?

De nieuwe kerstcommercial van supermarktketen Jumbo is gelanceerd. 'Buurman' Oudewater schittert daarin als prachtig winters decor met vele sterre, letterlijk en figuurlijk. De Oudewaterse Markt werd voor de reclame omgetoverd tot een winters dorpje. Inderdaad, Oudewater is een prachtige stad en leent zich uitstekend voor de kerstcommercial Jumbo.  Mogen wij als Gouwenaars best wel een beetje jaloers op zijn. Maar dit had Jumbo toch ook in Gouda kunnen doen? Niet dan?

Kerstbomen, nepsneeuw en duizenden lampjes. De markt en het straatbeeld van Oudewater is goed te herkennen terwijl ‘vader Frank’ boodschappen haalt voor het jaarlijkse kerstdiner. Op zijn tocht naar de supermarkt en terug komt Frank veel bekenden tegen. Wie goed oplet ziet Sven Kramer, Kjeld Nuis, Carlijn Achtereekte, Steven Kruijswijk, Jeroen van den Boom en veel Jumbo-collega's. Van een zingende Max Verstappen tot een ijsdansende Sven Kramer: de hele Jumbo familie komt samen in nieuwe mini-musical in kerststijl.

https://www.youtube.com/watch?v=G9-ssvOwbTQ

Samenzijn
Kerst staat voor veel mensen in het teken van samenzijn. Ook in de nieuwe kerstcommercial van Jumbo viert de hele Jumbo familie weer samen Kerst. We zien hoe Frank, Maike, de kinderen en opa en oma zich voorbereiden op een gezellig kerstdiner. In de reis van en naar de Jumbo komt Frank veel oude bekenden tegen. Wie goed oplet ziet onder andere Sven Kramer, Kjeld Nuis, Carlijn Achtereekte, Steven Kruijswijk en Jeroen van den Boom, maar ook veel Jumbo collega’s hebben een prominente rol in de kerstcommercial, want Kerst vier je samen. Als de familie dan eindelijk aan tafel zit, is Frank helaas één ding vergeten. Gelukkig is er een huisvriend die altijd wel raad weet met champagne...

Kerstassortiment
In de nieuwe Jumbo commercial draait het om de Jumbo familie en al haar helden. Dit zijn niet alleen de bekende gezichten met wie Jumbo samenwerkt, maar ook de kerstproducten zelf. Ook deze helden binnen het kerstassortiment zijn onmisbaar voor Jumbo en vanaf nu te vinden bij de ruim 600 winkels. Deze zijn afgelopen nacht omgetoverd in kerstsferen en staan weer helemaal in het teken van de feestdagen. Met de ‘kersthelden’ kun je in een handomdraai het kerstdiner tot een succes kunt maken.

Jumbo kersttrui voor stichting Make-a-Wish
Om het gevoel van ‘samenzijn’ nog verder te versterken, heeft Jumbo dit jaar ook een heuse Jumbo kersttrui. Met de bijgeleverde uitwasbare stift kan iedereen zijn eigen kerstwens ‘Alles wat ik voor Kerst wil is…’ op de trui schrijven. De gehele winst wordt gedoneerd aan de stichting ‘Make-a-Wish Nederland’, die daarmee de allerliefste wens van ernstig zieke kinderen kan vervullen. En dat past volledig bij de Jumbo kerstgedachte: juist in deze periode goed doen voor een ander.


Foto: Digitaal Dagblad