Depot24 geeft bomen een tweede leven…

mainImage
Depot24 geeft bomen een tweede leven…

De banken, salon- en leestafels die Depot24 van lokaal hout maakt, stoelen op een mooi natuurlijk verhaal.

Zo wil Brian Bunnik laten zien dat groenafval van gekapte bomen ook anders te gebruiken is dan als biomassa. Daarbij gebruikt Depot24 louter hout van lokale bomen die beschikbaar zijn nadat ze zijn omgevallen of door noodzaak zijn gekapt. Heel duurzaam dus en een mooie creatieve manier om een boom een tweede leven te geven. En daaruit groeien uiteenlopende creaties en blikvangers voor ieder interieur, naar ieders wens en smaak. ,,Zo kun je voor een elegant of klassiek uiterlijk gaan, of juist een ruigere of ruwere stijl”, vertelt Bunnik.Open Dag
Op zaterdag 22 september
 is er op Goudasfalt aan de Gouderaksedijk een Open Dag van 10 tot 18u00. Kom eens binnen kijken in de werkplaats naar de verschillende boomstammeubels, waarbij de structuur van de boom zo veel mogelijk intact is gelaten. ,,Met onze producten haal je een stukje natuur in huis”, aldus Bunnik.


Depot24 maakt gebruik het hout van eiken, iep, paardenkastanje, essen, suikeresdoorn en populier. ,,Allemaal bomen met hun eigen kenmerken die prachtig tot hun recht komen in onze producten als boomstamtafels, salontafels, badkamermeubilair of een tuintafel. Iedere boomsoort heeft zo zijn eigen unieke structuur, eigenschappen en uiterlijk, wat weer verschillende mogelijkheden voor interieurstyling biedt”.Depot24 kookt!
Maak komende zaterdag ook kennis met Depot24 kookt! Op Bastard-barbecues worden de lekkerste gerechten klaargemaakt. De unieke eigenschappen van The Bastard zijn ideaal om te slow cooken, warm of koud te roken en als steenoven voor een echte Italiaanse pizza. Ontdek The Bastard als meest natuurlijke en lekkerste manier van oerkoken anno nu.


Workshop
Depot24 Kookt verzorgt wekelijks BBQ-workshops voor iedereen! Tijdens een 5 uur durende workshop word je door de BBQ master meegenomen in de wereld van het BBQ-en op de Bastard. Je leert hoe je direct en indirect kunt BBQ-en en hoe je de temperatuur van de BBQ goed kunt beheersen.


Springkussen en marsmallows
De kinderen kunnen zich ook prima vermaken bij de Open Dag. Voor de kinderen staat een springkussen klaar en ze kunnen marshmallows bereiden boven een barbecue en die vervolgens lekker oppeuzelen.


Op de Open Dag kun je ook meedoen aan een prijsvraag en zijn er lekkere hapjes en drankjes. En uiteraard speciale aanbiedingen!


Het pontje Gein vaart ook deze dag. Opstappen bij de Veerstal.


Tot zaterdag 22 september!


Neem alvast eens een kijkje op de website www.depot24.nl, de Facebook- en Instagrampagina van Depot24 en Depot24 kookt!


Foto: Digitaal Dagblad