Kleine Goudse Platenbeurs draait op volle toeren

mainImage
Kleine Goudse Platenbeurs draait op volle toeren

Deze zomer wordt de Agnietenkapel een aantal zaterdagen omgetoverd tot een heus platen-paradijs. Deelnemers uit het hele land zullen een uiteenlopend aanbod aan vinyl en cd’s te koop aanbieden, maar ook artikelen als dvd’s, muziekboeken en geluidsboxen. De Kleine Goudse Platenbeurs van Robbie van Veenendaal – eigenaar van platenwinkel Robbie’s Records – draait op zaterdag 21 juli al weer voor de derde keer dit seizoen en uiteraard dan ook weer op volle toeren.

https://www.facebook.com/993881674041969/videos/1643659899064140/
De beurs is een initiatief van vier platenverkopers onder wie Jitse Ouweneel van de winkel Rock Maniac Records aan de Markt in Gouda. Robbie van Veenendaal – eigenaar van platenwinkel Robbie’s Records – is de bedenker van de beurzen die hij door heel het land organiseert. ,,Sinds 2012 organiseer ik jaarlijks een aantal platenbeurzen. De focus ligt hierbij vooral op kleinschaligheid en gezelligheid, zo ook in Gouda. De belangstelling voor vinyl neemt toe en de Agnietenkapel is een prachtige plek voor een beurs”, zegt Robbie.

De eerste edities van De Kleine Goudse Platenbeurs op 12 mei en 16 juni draaiden uit op een succes.

De deuren gaan voor de derde keer op zaterdag 21 juli van 10u00 tot 17u00. De entree is gratis en elke vierkante centimeter is benut. Met meters aan lp’s, cd’s en singles gaat menig muziekhart sneller kloppen. Ook op zaterdag 18 augustus wordt deze platenbeurs gehouden.

Zie ook de Facebookpagina van Robbie's Records.

 


Foto: Digitaal Dagblad