Cyber Monday bij GoStores Gouda

mainImage
Cyber Monday bij GoStores Gouda

Yes, het is Cyber Monday... Zo ook bij GoStores Gouda.

Cyber Monday is een marketingterm en luidt de start in van de kerstverkoop bij online winkels, als antwoord op Black Friday. De term komt uit de Verenigde Staten en verwijst naar de eerste maandag na Thanksgiving Day. De dag staat bekend om extreem hoge kortingen die consumenten kunnen krijgen bij online-warenhuizen.

In tegenstelling tot Black Friday, als consumenten hoge kortingen kunnen verwachten in fysieke winkels, is Cyber Monday gericht op kortingen bij online-webwinkels. Er zijn deze dag, bij sommige winkels deze week zelfs, verschillende leuke aanbiedingen in de winkel(ketens) op woonboulevard GoStores Gouda.

Hieronder de aanbiedingen die tot dusverre bij ons bekend zijn. Maar er komen er nog zeker meer aan. Dus houd de Facebook-pagina's van GoStores Gouda en de deelnemende winkels en winkelketens in de gaten voor de aanbiedingen voor die dag! En natuurlijk ook de website en de media-kanalen van Gouds Dagblad.

Cyber Monday Deal Pronto Wonen GoStores Gouda!
Artimo hanglamp. De Artimo is een stoere en industriële hanglamp dat in diverse kleuren en afmetingen verkrijgbaar is. Creëer met deze lamp een echte eyecatcher voor in uw interieur! Betonlook van € 59,95 VOOR € 25,- OP=OP

Cyber Monday deal bij Auping Plaza!
-Op bedtextiel een korting tot -50%!
-Comfort nature kussen, van € 69,- nu voor € 39,-
20% witte europese eendendons / 80 % eendenveertjes / tijk bamboe 50%/50% biologische katoen 60 x 70.Profiteer deze week nog bij XOOON & Henders & Hazel!
Tot en met 30 november kan je profiteren van de beste Black Friday deals op de coco maison collectie! Sla nu je slag! Kijk op de website voor nog veel meer aanbiedingen! . Zie www.xooon.nl www.hendersandhazel.nl
Foto: Digitaal Dagblad