Brownies&downieS heeft signalement verdachte laffe diefstal

mainImage
Brownies&downieS heeft signalement verdachte laffe diefstal

Bij restaurant Brownies&downieS aan de Korte Tiendeweg 15 is zondag ingebroken in het kantoor. Terwijl het team, voornamelijk bestaande uit meiden en jongens met (licht) verstandelijke beperking, beneden bezig waren met de gasten, sloegen de dader(s) toe. Bij de diefstal werden een laptop en andere waardevolle spullen meegenomen. Saskia Langezaal en Bas Groeneveld, eigenaren van de Goudse Brownies&downieS, deden een beroep op de gasten van zondag. ,,Heb je vandaag bij ons iets gegeten of gedronken en iets verdachts gezien? Let us know. Delen van dit bericht = lief.". En uit de vele reacties kwam een signalement van de verdachte rollen.

,,Lieve vrienden van Brownies&downieS Gouda. Wat zijn we blij met alle geweldige reacties naar aanleiding van de inbraak in ons kantoor/kleedruimte gisteren. Jullie lieve woorden en steunbetuigingen doen ons heel goed. Wij hebben inmiddels een signalement van een oplettende gast en hebben deze week een afspraak bij de politie om aangifte te doen. De spullen zijn weg, maar deze zijn vervangbaar (hoe naar en kostbaar dit ook is) maar ons team is sterker dan ooit want zij zijn niet klein te krijgen. En daar zijn wij toch een partij trots op...bam!", aldus Saskia op de Facebookpagina van restaurant Brownies&downieS.

Saskia Langezaal en Bas Groeneveld noemen de diefstal een kinderachtige en laffe daad.

,,Normaal zijn jullie van ons vrolijke en vooral lekkere berichten gewend. Vandaag heeft iemand echter ingebroken in ons kantoor terwijl ons team beneden bezig was onze gasten in de watten te leggen. Een kinderachtige en laffe daad", zo maakten ze zondag bekend op hun Facebookpagina.

,,Onze laptop en andere waardevolle spullen zijn weggenomen. Je zult begrijpen dat dit voor ons team een nare ervaring is. Toch laten we ons niet dol maken door een stel droeftoeters zonder gevoel in hun donder en zijn we morgen gewoon weer open met de lekkerste brownies, taarten en lunchgerechten. Want onze passie voor ons team, onze gasten en lekker eten kan nooit gestolen worden!"


| Foto: Digitaal Dagblad