Bitter besluit Zoet & Zalig

mainImage
Bitter besluit Zoet & Zalig

Lunchroom/restaurant Zoet & Zalig stopt per 1 oktober. Dat bittere besluit heeft Remko van der Hammen (tevens eigenaar van Grand Canyon) moeten nemen en bekend gemaakt op zijn Facebookpagina.

,,We stoppen ermee per 1 oktober. Om deze geweldige periode af te sluiten, bieden we de hele maand september een kopje koffie of thee met appelgebak en slagroom voor maar € 5,-! Kom dus in september nog even genieten van ons prachtige monumentale pand en heerlijke binnentuin! Voorlopig is dit je laatste kans...", aldus Van der Hammen die de zaak 2,5 jaar overnam.Zoet & zalig, gevestigd aan de Spieringstraat, maakt onderdeel van Organisatieburo Grand Canyon B.V. Zoet & zalig maakt ook onderdeel uit van het voormalige Weeshuiscomplex en heeft een terras op het historische binnenplein. Voor de nieuwe invulling van het Weeshuiscomplex liggen nieuwe plannen klaar. Zo komt er een hotel, appartementen en restaurant in het gebouw en een foodbar en cocktailbar.

Het ondernemersechtpaar Lennart en Sharon van Gastel gaan de plannen uitvoeren. Ze runnen ook het Bespaarhuis (financieel advies en verzekeringen), Museumcafé Gouda en restaurant LF Gouda.

www.zoetenzalig.nl


| Foto: Digitaal Dagblad