Binnenstad Gouda krijgt een luchtje...

mainImage
Binnenstad Gouda krijgt een luchtje...

Mocht je binnenkort door de binnenstad van Gouda lopen en het opvallend en overal vindt ruiken naar Yi Yi Ren & Witte Lotus, dan klopt dat.

Bewoners van de binnenstad hebben namelijk een Rituals spray (The Ritual of Dao, huisparfum) gewonnen met en bij de Postcodeloterij. En daar zit geen luchtje aan.

Heel postcode 2801 viel bij de postcodeloterij in de prijzen. Bij alle centrumbewoners hangt de komende weken dus dezelfde geur in huis.

Maar even de site van Rituals erop nageslagen: Het is een natuurlijk geparfumeerde spray om een unieke geurbeleving in huis te creëren. Hier en daar een enkele spray is voldoende om een ruimte direct te personaliseren, om een verfijnde sfeer te geven aan ieder moment. Combineert de rustgevende ingrediënten Yi Yi Ren & Witte Lotus. Besprenkel een koude gloeilamp of koude radiator met het huisparfum, zodat wanneer deze aan gaat, de warmte de geur subtiel verspreidt.

Witte Lotus
Lotusbloemen gedijen het best in kalm, troebel water en staan in het Verre Oosten symbool voor puurheid en spirituele groei. Omdat de blanke, geurige bloemen zich bij zonsopgang openen en zich bij zonsondergang weer sluiten, staan zij tevens symbool voor rust.

YI YI REN
Yi Yi Ren vindt haar oorsprong in China waar ze al eeuwenlang wordt gebruikt in de Chinese geneeskunde vanwege haar huidverzorgende en geneeskrachtige eigenschappen.

Weten we dat ook weer...


Foto: Digitaal Dagblad