Bij Gamma zijn ze Helemaal gek van Kerst…

mainImage
Bij Gamma zijn ze Helemaal gek van Kerst…

De gezelligste en meest sfeervolle periode van het jaar staat weer voor de deur. Lichtjes, kerstballen, glühwein, heerlijk eten en vooral het samenzijn met familie en vrienden. En daar hoort natuurlijk een echte Kerstboom bij. Bij de Gamma Gouda op GoStores Gouda staan en liggen ze er al weer. Klaar om uitgekozen te worden. ,,Vanaf 1 december verkopen wij weer de allermooiste kerstbomen!”, aldus Jacco Ippel, manager van Gamma Gouda.

Bij Gamma Gouda zijn ze helemaal gek van kerst en helemaal klaar voor de feestdagen. ,,Elk jaar weer hebben we weer volle en naaldvaste bomen die er de hele decembermaand prachtig bijstaan. Dat komt omdat elke boom speciaal voor ons is geteeld, gezaagd en gecontroleerd. En na verpakking staan ze binnen een paar dagen bij al onze vestigingen. We hebben wel eens gehad, dat de sneeuw nog in de kerstbomen zat. Verser kan niet. En dat komt de kwaliteit ten goede. En de kwaliteit gaat bij ons boven alles. Met een Gamma-Kerstboom maak je er een prachtige kerst van…”, weet Jacco (links op de onderstaande foto).Echte kerstbomen, voor het echte kerstgevoel!
Elk jaar tuigen we de weken voor kerstmis de kerstboom weer op om de echte kerstsfeer in huis te halen. ,,Met een levende kerstboom haal je natuurlijk niet alleen de kerstsfeer, maar ook de echte kerstgeur in huis. Je stapt je huis binnen en de heerlijke dennengeur verwelkomt je. Een echte kerstboom heeft charme en brengt sfeer tijdens de koude wintermaanden. De Nordmann is een schitterende volle geurige boom", promoot Jacco.Bij Gamma Gouda kun je terecht voor echte kerstbomen in pot met kluit of gezaagd. Met zachte of harde naalden en sierlijke of stevige takken. De kerstbomen zijn goed door de droge periode heen gekomen en hebben de extreme omstandigheden goed doorstaan. De uitzonderlijke droogte van afgelopen zomer heeft de sparren die aan het einde van het jaar dienst doen als kerstboom nauwelijks gedeerd. Ook bij Gamma Gouda zijn weer mooie exemplaren binnen gekomen.

OP = OP
De Kerstbomen gaan ook altijd heel snel bij de Gamma. Zo merkten we de voorgaande jaren. Een duidelijke trend is dat de kerstboom vroeger in huis wordt gehaald. Jacco: ,,Rond Sinterklaas moet de boom al staan. De consument wil zo lang mogelijk van de kerstsfeer genieten”.

Het kerstgevoel en de kerstsfeer zat er vorig jaar ook al vroeg en goed in. Binnen tien dagen was Gamma Gouda door haar voorraad heen en waren alle kerstbomen (uit)verkocht. ,,Het liep sneller dan verwacht. Weer of geen weer, onze klanten kwamen een boom halen. Gewend aan de goede kwaliteit en prijzen van de kerstbomen, het gratis parkeren en het gemakkelijk meenemen van de boom: dat trekt toch steeds meer kopers naar ons centrum", ondervond Jacco andermaal. ,,Gamma Gouda heeft dit jaar daarom ook meer bomen besteld bij de leverancier… Maar dat neemt niet weg, dat ze snel weg kunnen zijn. En op = op. Bijbestellen kunnen we niet meer…”Speciale actie
De verkoop van de kerstbomen bij de Gamma op Go Stores begint op zaterdag 2 december. Uiteraard heeft Gamma dit jaar ook een speciale actie. ,,Wie de komende weken voor 40 euro aan kerstverlichting of -decoratie besteedt, en dat kan inclusief een Nordmann kerstboom zijn, krijgt een gratis NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine mee naar huis. Voorgaande jaren liep dat ook storm. En ook hier geldt, zo lang de voorraad strekt”, waarschuwt Ippel.Tips heeft Jacco ook nog: ,,Zet de kerstboom na het kopen niet direct in de warme huiskamer. Laat de boom eerst een dagje wennen aan de temperatuur in een koelere plaats als de garage, schuur of berging. Zet de boom in je huiskamer vervolgens op een tochtvrije plek en niet te dichtbij de centrale verwarming. Dit om uitdrogen te voorkomen en naaldverlies te beperken…”Bij GAMMA kunnen ze haast niet wachten tot de verkoop van de oersterke Nordmann kerstboom van start gaat. Daarom kunnen de echte kerstfanaten nu alvast de allermooiste kerstboom online uitzoeken en bestellen. Dat kan via www.gamma.nl/kerst en www.gammakerstboom.nl/pre-order

Verder kun je bij Gamma heerlijk struinen tussen de nieuwste kerstversiering, leukste kerstverlichting voor binnen en buiten. Bij Gamma vind je kerstdecoratie in alle soorten en stijlen om je huis helemaal klaar te maken voor de donkere dagen. Kom dus snel langs en geniet van de gezellige kerstsfeer bij Gamma Gouda.


Foto: Digitaal Dagblad