Beweeg slimmer, niet harder

mainImage
Beweeg slimmer, niet harder

We moeten onze spieren en botten trainen, zegt de Gezondheidsraad. Bewegen, kracht en coördinatie zijn aantoonbaar goed voor je gezondheid. Het voorkomt een hoop ziekten en het geeft meer levenslust. We weten het wel, maar het roept ook vragen op als: Maar hoe krijg ik dat geregeld of op mijn leeftijd nog?

Beweeg slimmer – niet harder, is de oplossing van de trainers en fysiotherapeuten van Rayer Healthcare. Training en/of fitness zien we niet als een hobby gericht op uiterlijk vertoon die zeeën van tijd kost. Een gezond en energierijk leven is eigenlijk net als tanden poetsen. Regelmatig bijhouden werkt. Hoe doen we dat?


Bijdrage Rayer Healthcare


Hoe dan?

We maken samen jouw programma dat natuurlijk rekening houdt met jouw wensen, maar vooral ook met jouw agenda. Een programma dus dat altijd past in jouw leven zo houd je het gemakkelijk vol.


Wetenschap

Ons trainingssysteem is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten rondom kracht en bewegen in gezondheidsverbetering. We volgen intensieve nascholing en onze opleiding tot fysiotherapeut maakt ons de specialist in bewegen en jouw waarborg voor veiligheid!


Resultaten

Met 20 jaar ervaring en honderden mensen met van superfit tot chronisch ziek en alle leeftijden zien we dat onze ‘sporters’ dagelijks de enorme gezondheidsvoordelen van hun programma’s ervaren. Of je nu gezond bent of bekend met klachten/blessures. Topsporter of bankzitter. Jong of oud. Man of Vrouw. Onze fysiotherapeuten zijn er ook voor jou!
Ervaar het zelf (gratis)

Jouw eigen ervaring is natuurlijk het enige wat echt telt! Maak vandaag nog een afspraak voor een uitgebreide kennismaking. Is nog gratis ook!


Bel 0182-533159 of mail naar info@rayerhealthcare.nl en boek je gratis intake. Klik hier voor onze speciale paginaVoor meer informatie:


Rayer Healthcare Gouda


Ronsseweg 7  .  2803 ZA Gouda  .   0182 533 159  


Foto: Digitaal Dagblad