Beauty and the (b)rains...

mainImage
Beauty and the (b)rains...

De lingerie en de paspoppen van lingeriewinkel La Deinte op de hoek van de Lange en Korte Tiendeweg vallen immer in het oog. Maar wat te denken van de aankleding, en in het bijzonder de etalage van de zaak. Die doen daar niets voor (onder. Goed) het is dan ook het visitekaartje van de zaak.

Maria Kolenbrander en haar schoonzus Annemarie en broer André Kolenbrander van Optie A besteden daar altijd heel veel aandacht aan. En haken daarbij aan en in op verschillende jaargetijden. trends en thema's, zoals met Valentijn dit jaar. En de zon, zee, strand, badmode... En spiegeltje, spiegeltje... iets feeërieks, iets sprookjesachtig... Zie voor een beeld-impressie hieronder.

Dit keer spelen ze met de etalage en showroom van La Deinte in op het jaargetijde: de herfst, paraplu's, regendruppels, etcetera.En de zon, zee, strand, badmode...En nu dus iets feeërieks, iets sprookjesachtig...

La Deinte (met een knipoog naar de kinderen van Maria: LArs, DEmi, INdy en TEss) is al weer een jaar open op deze locatie. De winkel(inrichting) is een grote aanwinst voor Gouda. Stap gerust eens naar binnen. Door de bijzonder sfeervolle inrichting is het kopen van lingerie een prettige beleving!


Foto: Digitaal Dagblad