Aanhoudend zonnig

mainImage
Aanhoudend zonnig
Vandaag is het nog steeds zeer zonnig weer met temperaturen rond de 27 gr C. Er staat weinig wind uit een oost tot zuidootelijke richting, kracht 2 a 3 Bft, in de middag tijdelijk kracht 4 Bft.

Vanaf woensdag gaat het weer langzaam veranderen. Van het zuidwesten dringt langzaam minder warme lucht op en ook komt er in de loop van de middag meer bewolking. Voor de bewolking uit kan het nog wel rond de 25 graden worden. Op de scheidingslijn van de warme en minder warme lucht ontstaan (onweers)buien maar of die Gouda aandoen is op dit moment nog niet te zeggen. De kans op een bui is het grootst ten oosten de Goudse regio. Bij het binnendringen van de minder warme lucht draait de wind van zuidoostelijke richtingen naar (zuid)westelijke richtingen.

Donderdag is het beduidend minder warm met een maximum temperatuur van maximaal 16 graden. Het wordt dan ook veel minder zonnig. Vanaf vrijdag meer wisselvallig weer met temperaturen rond de 16 gr C. en toenemende kans op een bui.Bron: Meteo Gouda, zie voor de weersverwachting: www.meteo-gouda.nl/verwachting-gouda


Foto: Digitaal Dagblad