Wil jij wonen in Hartje Gouda?

mainImage
Wil jij wonen in Hartje Gouda?

Wil jij wonen in Hartje Gouda? Met de binnenstad van Gouda, de winkels, de restaurants, De Goudse Schouwburg, Cinema Gouda en het station aan je voeten en op luttele minuten loopafstand? Dan moet je snel verder lezen en/of doorklikken op www.hartjegouda.nl.  Of kom eens kijken bij de inloopmiddag en start van de verkoop op woensdag 19 september, tussen 16u00 en 18u00. Je bent van harte welkom op de locatie zelf: Vredebest. Ingang van de ABN Amro Bank.Voor het tweede kwartaal van 2019 worden acht ruime appartementen opgeleverd op een levendige locatie in de gezellige stad Gouda! De woningen worden gerealiseerd op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex op de hoek van de Kattensingel en de Vredebest. Een ideale ligging: het station, de binnenstad, de schouwburg en de bioscoop bevinden zich alle op korte loopafstand. Ook de uitvalswegen zijn in de nabijheid.

Het appartementencomplex omvat in totaal een ABN AMRO-bankfiliaal (begane grond), acht nieuw te realiseren woningen op de eerste verdieping en tien bestaande appartementen op de tweede verdieping. Op de tweede verdieping bevindt zich een gemeenschappelijk, zonnig dakterras ten behoeve van de achttien woonappartementen.Je kunt kiezen uit 2- en 3-kamerwoningen met een woonoppervlak variërend van 69 tot en met 93 m². Met uitzicht op het water, groenvoorzieningen of historische gebouwen. Het project biedt voor elk wat wils. De appartementen worden strak afgewerkt, voorzien van modern sanitair en voor de keuken is een stelpost van € 3.500,- opgenomen, waarmee je zelf je keuze bepaalt. De woningen kunnen alle worden voorzien van een loggia (optioneel). De drie appartementen aan de achterzijde hebben een balkon. Uiteraard is het pand goed geïsoleerd, voorzien van dubbele beglazing en vloerverwarming. Op de eerste verdieping bevinden zich tevens extra individuele bergingen ten behoeve van de acht woningen.
Het complex is voorzien van een lift.

In de onderbouw bevindt zich een parkeergarage, waar voor € 75,- per maand een privéplaats kan worden gehuurd. In de gemeenschappelijke fietsenberging ter plaatse is gelegenheid tot het stallen van drie fietsen per woning.

De oplevering staat gepland voor het tweede kwartaal 2019.

Je woonplezier is werkelijk binnen handbereik! 

De verkoopmakelaar van dit mooie project is Alpha Makelaardij BV.


Openingstijden
Maandag: 08.30 - 17.00 uur
Dinsdag: 08.30 - 17.00 uur
Woensdag: 08.30 - 17.00 uur
Donderdag: 08.30 - 17.00 uur
Vrijdag: 08.30 - 17.00 uur


Neem nu contact met Alpha Makelaardij op voor meer informatie.


Foto: Digitaal Dagblad