In Gouda kennen we veel ondernemersverenigingen, belangenverenigingen en serviceclubs. Zoals Business Club Gouda, De Rotery Gouda, De Lions Club Gouda, Gouda Onderneemt, JCI Gouda, Jonge Ondernemers Gouda, enzovoorts, enzovoorts.
Maar heb jij al eens gehoord van RoundTable 29 Gouda?
RoundTable 29 Gouda is een service club voor mannen onder de 40 jaar die werkzaam/maatschappelijk actief zijn in Gouda en omgeving. De RoundTable is een internationaal netwerk van lokale tafels. En dus met een lokale tafel in Gouda.
Regelmatig schuiven de heren ook aan tafel bij ondernemers en hun bedrijven in Gouda.
Zo waren ze onlangs te gast bij uitvaartonderneming Brouwer de Koning en bij hun partner Straver Mobility, specialisten in bijzonder persoonsvervoer. Zie hieronder.
En deze week brachten de heren van de Tafelronde 29 een bezoek aan een van Gouda’s meest illustere familiebedrijven: de Goudse Verzekeringen. ,,Door middel van verschillende presentaties en workshops werd ons duidelijk waar de Goudse al sinds 1924 voor staat: de beste ondernemersverzekeraar van Nederland zijn. Enerzijds door de beste dienstverlening en een breed verzekeringspakket, anderzijds door een ondernemende geest en een no nonsense mentaliteit”, zo staat in het verslag op de facebookpagina van RT29 (www.facebook.com/RT29gouda/.)
Uiteraard liet De Goudse deze kans niet onbenut en presenteerde de verzekeraar haar noviteit in verzekeraarsland: de cybercrime verzekering. Naast het schrijven van een polis worden verzekerden ook actief geholpen met preventie en beveiliging van hun ict-systemen. Alle grote verzekeraars kijken nieuwsgierig mee naar deze innovatie.
Ook de aanpak van fraude krijgt bij de Goudse veel aandacht, want verzekeren kent haar basis in vertrouwen. ,,Prachtig om het enthousiasme te zien van de heren ‘opspoorders’ die bij fraude criminelen inmiddels berucht zijn”, aldus de scribent van RoundTable 29 Gouda.
Het verslag sluit af met een bedankje aan het adres van Geert Bouwmeester (directeur van De Goudse) en zijn team. En met een ontdekking: dat vader Bouwmeester ooit voorzitter van RoundTable29 Gouda is geweest…