Heb jij de vernieuwde app van het Gouds Dagblad al gedownload?

Zo niet, doe dit dan snel, want als je op zaterdag 14 april de app van het Gouds Dagblad op je mobiele telefoon toont bij kaasspecialzaak De Kaashakker in winkelcentrum Bloemendaal krijg je bij besteding van € 10,- een Petit Tourtain cadeau.

,,Petit Tourtain is een kaasje met een zacht zuivel en een rode korst. De smaak is romig van binnen en de korst heeft een licht pikant smaak”, aldus kaaskenner en
eigenaar Steven van Dam van De Kaashakker.

App
Met de app van het Gouds Dagblad heb je altijd en overal het laatste nieuws bij de hand. Met deze app mis je niets van het plaatselijke nieuws. Of het nu gaat om evenementen, economie, politiek, sport, uitgaan of actualiteiten; met de app van het Gouds Dagblad ben je altijd als eerste op de hoogte. Nu ook met het laatste 112-nieuws van Gouda!

Daarbij komt dat de app dit weekeinde geheel vernieuwd is. Nog gebruikersvriendelijker, sneller en overzichtelijker. Kijk maar eens…

Ga naar de App Store of Google Play (Android) en zoek op Gouds Dagblad. Selecteer het icoon van het Gouds Dagblad en installeer.

Gefeliciteerd! Je bent als eerste op de hoogte van het laatste Goudse nieuws.

Op de frontfoto: Luuk (links) en Sebastiaan van De Kaashakker Gouda.