Lady Gaga heeft het Europese deel van haar wereldtournee afgezegd.
Live Nation heeft vanochtend bevestigd dat het Europese deel van de Joanne World Tour van Lady Gaga helaas verplaatst wordt naar begin 2018. Het concert dat op dinsdag 3 oktober gepland stond in de Ziggo Dome in Amsterdam gaat niet door en wordt verplaatst naar een nieuwe datum.
De like-deel-en-win-actie van het Gouds Dagblad in samenwerking met De Super Bloemist loopt door tot de nieuwe datum van het concert. Dus nog meer kans voor degenen die nog niet hebben gereageerd. En uiteraard blijft het kaartje en de aanbieding tot die tijd geldig.

Wil jij een gratis kaartje voor Lady Gaga in Ziggo Dome?


Lady Gaga (Stefani Joanne Angelina Germanotta) kampt al enige tijd met ernstige pijnklachten waardoor ze niet in staat is om op te treden. Ze staat momenteel onder toezicht van medische deskundigen die hebben geadviseerd het Europese deel van haar tour uit te stellen.
Vorige week werd de extravagante zangeres opgenomen in een ziekenhuis. De zangeres maakte toen bekend dat ze kampt met pijnklachten. Eerder kondigde ze al aan het even rustiger aan te willen doen vanwege haar posttraumatische stressstoornis (PTSS) die voor de continue pijn zorgt.
Lady Gaga is zeer aangeslagen dat ze haar Europese fans moet laten wachten. Ze is van plan de komende zeven weken proactief onder begeleiding van haar artsen te werken aan haar herstel en tevens haar trauma’s uit het verleden aan te pakken die nog steeds haar dagelijkse leven beïnvloeden waardoor ze ernstige lichamelijke pijnen heeft. Wanneer zij haar tour weer hervat wil ze haar fans de beste versie van haar show geven die ze voor hen heeft gemaakt.
Lady Gaga bedankt al haar fans in heel Europa voor hun steun en begrip.
Momenteel wordt er gewerkt aan vervangende data van het Europese tourschema. Zodra de nieuwe tourdata bekend zijn, worden de fans hierover geïnformeerd. Het tweede deel van haar Noord-Amerikaanse tour gaat door zoals gepland.
Lady Gaga en de organisatie bieden hun verontschuldigingen aan voor het ongemak.
Read more at https://www.mojo.nl/over-mojo/nieuws/ladygaga-18sep17/#OQtAPcBP3tuvWlhR.99