Gouds Dagblad | Zomerfeest bij GoStores Gouda

Zomerfeest bij GoStores Gouda

mainImage

Save the date! Zaterdag 22 juni vieren we het Zomerfeest bij GoStores Gouda, bomvol leuke activiteiten! 

Vanaf 12.00 tot 16.00 uur kun je Buurman en Buurman ontmoeten, mooie prijzen winnen, een speurtocht lopen door de winkels, een clinic en demonstraties volgen van vechtsporter Boy Vogelzang, zijn er uiteenlopende activiteiten en meer en deelt GoStores Gouda gratis Broodjes Hamburgers en ijsjes uit. Kom gezellig langs...

700 gratis broodjes hamburger en 350 gratis ijsjes!
Op het terras van lunchroom Go In worden 700 hamburgers gebakken! Bezoekers krijgen een gratis broodje hamburger! Kinderen kunnen gratis een lekker waterijsje komen halen. Op=op!

GoStores Gouda
GoStores is dé winkelboulevard van Gouda met alles voor wonen, klussen, eten en outdoor op één plek. Dichtbij de A12 met ruim 1.000 gratis parkeerplaatsen.

Dé winkelboulevard van Gouda
GoStores Gouda dé winkelboulevard van Gouda, ligt direct aan de A12, is 33.000 m2 hoogwaardige winkelruimte gecreëerd rondom een aantrekkelijk parkeer- en ontmoetingsplein met ruim 1.000 (gratis!) parkeerplaatsen. De uitstraling is modern, fris en eigentijds. Ontwikkelaar-belegger GREEN heeft zich ingezet voor het op vernieuwende wijze creëren van meerwaarde voor het totale gebied èn de afzonderlijke GoStores retailers.

GoStores Gouda richt zich op elkaar versterkende formules en retailmerken in wonen, doe-het-zelven, tuinieren en outdoor. Daarnaast is er ruimte gecreëerd voor horeca en evenementen/productshows op het aantrekkelijke parkeer-ontmoetingsplein. Met regelmaat worden hier activiteiten georganiseerd door de actieve winkeliersvereniging.

Hier zijn gevestigd: Auping Plaza, Beddenreus, Beter Bed, Bruynzeel Keukens, CarpetRight, Floor Outlet, Gamma, Henders & Hazel, Kwantum, Lunchroom Go-in, MZ Meubel, Profijt Meubel, Prominent, Pronto Wonen, SuperKeukens, Swiss Sense, Vrijbuiter, Xooon, Wereldrestaurant Atlantis.

Parkeren is gratis!

Meer informatie: www.gouda.gostores.nl I www.facebook.com/gostoresgouda I www.instagram.com/gostoresgouda


Foto: GoStores Gouda