Gouds Dagblad | Nieuwtje op GOUDAsfalt: Finse hottubs

Nieuwtje op GOUDAsfalt: Finse hottubs

mainImage
Ervaar hoe simpel genieten kan zijn in een Finse hottub

GOUDAsfalt heeft een nieuwtje: op houtgestookte Finse hottubs!

Heerlijk genieten tijdens een zwoele zomeravond of ontspannen tijdens een koele winternacht. Ultiem genieten van het buitenleven en samenzijn. Doe doe je in een Finse hottub.

Het gaat hier om de herinneringen of ervaringen die je maakt. Geïnspireerd op het Scandinavische ‘Hygge’. Terug de natuur in genietend van de frisse buitenlucht. In een hottub geef jij vorm aan deze ideale momenten buiten. Of dat alleen is, met je partner, je naaste familie of beste vrienden? De hottub past perfect bij iedere samenstelling.

De hottub is een houtgestookt buitenbad. Oorspronkelijk komt de hottub uit Scandinavië. Daar werd de hottub gebruikt om warm te blijven in de koude temperaturen. Vandaag de dag zijn houtgestookte hottubs overal ter wereld te vinden en gaan een hottub, gezelligheid en ontspanning hand in hand. Finse uitstraling, ambachtelijk vervaardigd en de ultieme manier van ontspannen in uw eigen vertrouwde omgeving. Met uw eigen hottub creëer je gemakkelijk je eigen wellnessplek.

Een hottub haalt het leven van binnen naar buiten. "De hottub is het verlengstuk van je woonkamer naar de tuin", aldus leverancier Brian Bunnik van Depot24. "Je verwarmt de hottub in drie uurtjes door middel van enkele openhaardblokken. De interne kachel verwarmt het bad dan tot de gewenste temperatuur... En dan is het optimaal genieten..."

De hottubs vinden hun oorsprong in Scandinavische landen. Bunnik: "De hottub die wij leveren is van Scandinavisch Vurenhout en werkt eigenlijk net als een wijnvat. Het hout van de hottub zet door het water uit en is hierdoor waterdicht..."

De op houtgestookte Finse hottubs zijn nieuw in het assortiment van Depot24 op GOUDAsfalt. Naast de meubels van lokaal hout en Bastard BBQ’s. Bunnik van Depot24 vindt de hottub een erg leuke aanvulling op meubels van lokaal hout en de Bastard BBQ’s. "Wat is er niet leuker dan ‘s avonds het hele jaar door in deze hottub te relaxen in bijvoorbeeld de tuin met deze hottub. Gezelligheid met familie en vrienden!..."

Je kunt de hottub komen bewonderen en vrijblijvend komen uitproberen op Goudasfalt waar Depot24 is gevestigd. "Ervaar hoe simpel genieten kan zijn. Ontspan samen met je partner onder de nachtelijke sterrenhemel of vier het leven met uw vrienden in het warme water van je eigen hot tub", zo nodigt Bunnik een ieder uit.

Neem alvast eens een kijkje op de website www.depot24.nl, de Facebookpagina en Instagrampagina van Depot24.
 
Depot24 B.V.
Gouderaksedijk 32
2808 NG Gouda
tel. 0182-364947

Foto: Depot24