Gouds Dagblad | Luxe van Parijs vind je bij ICI PARIS XL

Luxe van Parijs vind je bij ICI PARIS XL

mainImage

Het is feest bij ICI PARIS XL in Winkelcentrum Bloemendaal. Vrijdag 22 februari is de grote dag, want dan bestaat de parfumerieketen 20 jaar!

20 jaar geleden werd de DA drogist 'Hermes' overgenomen door een parfumerieketen die bij ons toen nog onbekend was 'Ici Paris XL'. "In die tijd waren er nog maar tien filialen door heel Nederland. Voor de klanten van Winkelcentrum Bloemendaal was deze verandering wel even wennen. We kregen nog vaak de vraag “waar kan ik de tandpasta vinden?” Dat was in zo’n luxe parfumerie niet te koop", aldus Melissa Trompert, medewerkster vanaf het eerste uur. "Het duurde niet lang of de klanten hadden door, dat ook al hebben we een sjieke uitstraling, er toch hele aantrekkelijke aanbiedingen zijn. Nu is Ici Paris XL met maar liefst 156 filialen, een begrip in Nederland."

Een beetje geschiedenis
De roots van ICI PARIS XL liggen in België, meer bepaald in Brussel.

We schrijven mei 1968. Meneer en mevrouw Brenig hebben een passie voor parfum en schoonheidsproducten. Daarom openen ze een parfumwinkeltje in de Brusselse wijk Elsene (‘Ixelles’ in het Frans).

Hun doel? De luxe van Parijs naar Brussel brengen en zo de Franse schoonheidsproducten voor iedereen toegankelijk maken. Ze geven hun winkel de toepasselijke naam ‘Ici Paris à Ixelles’.

Hun concept is een schot in de roos en al gauw volgen er meer winkels in Brussel, België én de buurlanden. De naam verandert in de loop van de jaren naar ICI PARIS XL, maar de passie voor beauty is dezelfde gebleven.

Intussen telt ICI PARIS XL 286 winkels in 3 landen: zijn er 155 winkels in Nederland en 131 parfumerieën in België en Luxemburg.

En sinds 2002 maakt ICI PARIS XL deel uit van de A.S. WATSON Group, dat momenteel de grootste Health & Beauty Retailer ter wereld is met niet minder dan 14.500 winkels.

Roze loper
Bijna 51 jaar lang rolt ICI PARIS XL dagelijks de roze loper uit voor zijn klanten. "Iedereen is anders, dus helpen we je graag met een persoonlijk advies op maat. Onze Beauty Experts kennen hun vak als geen ander en staan altijd voor je klaar", weet Melissa. "Iedereen is mooi, dat weten we bij ICI PARIS XL wel zeker. We helpen je graag om je nog mooier te doen voelen dan je nu al bent. Durf jezelf te zijn, voor 100%.

Vrijdag 22 februari
Gouda Winkelcentrum Bloemendaal viert op vrijdag 22 februari zijn 20-jarig jubileum. En wie jarig is trakteert!

Deze dag is dewinkel open van 9 tot 21u00 en zijn er diverse feestelijke activiteiten.
* Ontvang een mooie flash make-up
* Laat je haar stylen door Snel kappers
* Laat je op je mooist op de foto zetten door fotograaf Yvonne Palsgraaf
* Krijg advies over permanente make-up *Angels touch*
* Kledingadvies van Blossomz

Ben jij op deze dag (22 feb.) jarig en wordt jij 20 jaar? Kom dan bij ICI PARIS XL een presentje ophalen! Neem je legitimatiebewijs mee.

Dit item is aangeboden door ICI PARIS XL en Winkelcentrum Bloemendaal.


Foto: ICI PARIS XL