Gouds Dagblad | Leuk, het is vandaag weer koopzondag!

Leuk, het is vandaag weer koopzondag!

mainImage

Het is vandaag weer koopzondag in onze gezellige, sfeervolle binnenstad. Zo ook in winkelcentrum Bloemendaal en woonboulevard GoStores Gouda.

Op de koop toe is het vandaag ook Huiskamer van de Stad, met tal van bandjes bij de binnenstadbewoners thuis en op de Markt.

Het weer zit ook mee. De temperaturen in Gouda en de Goudse regio lopen op naar een zomers niveau. Het is vrij zonnig en het blijft overdag droog. Het wordt zomers warm met circa 28 graden Celsius in het Reeuwijkse plassengebied en een tropische 30 graden Celsius in het centrum van Gouda.

Zondag 2 juni is een reguliere koopzondag. Heerlijk shoppen, uitverkoopje scoren, een soepje, een broodje of een kop koffie of thee op het terras... of lekker chillen binnen in een van de horecagelegenheden.

Bewonder de mooie etalages en winkels in een sfeervolle en gezellig lente-uitdossing. Veel winkels zullen mogelijk buiten en binnen diverse demonstraties en proeverijen geven. De stad is in een opperbeste zomer-stemming en veel winkels blijven open tot 18u00. Op diverse plekken in de binnenstad is levende muziek. En strijk tussentijd en na afloop lekker neer op een terras om uit te rusten met een lunch, brunch of diner. Of een lekker borrelhapje.

Kijk voor meer informatie op www.uitlopergouda.nl

Let op!
Winkels mogen op koopzondagen open zijn van 9-18u00. Het staat de Goudse winkeliers vrij al dan niet gebruik te maken van de aangeboden mogelijkheid tot winkelopenstelling. Dit kan tot gevolg hebben dat op de door de gemeente Gouda aangewezen dagen (individuele) winkels niet geopend zijn. Wil je zeker weten dat een winkel open is, vraag dit dan altijd bij de winkel zelf na.

Voor de zekerheid een overzicht van de koopzondagen in de binnenstad: www.ondernemersgouda.nl/koopzondagen/