Gouds Dagblad | Leuk, het is vandaag koopzondag!

Leuk, het is vandaag koopzondag!

mainImage

Het is vandaag koopzondag in onze gezellige, sfeervolle binnenstad. Zo ook in winkelcentrum Bloemendaal en boulevard GoStores Gouda.

Zondag 3 maart is de eerste reguliere koopzondag van het jaar. Heerlijk shoppen, uitverkoopje scoren, erwtensoepje of warme chocolademelk op het terras... of lekker chillen binnen in een van de horecagelegenheden.

Bewonder de mooie etalages en winkels in sfeervol en warm (kaars)licht. Veel winkels zullen mogelijk buiten en binnen diverse demonstraties en proeverijen geven. De stad is feeëriek verlicht en veel winkels blijven open tot 18u00. Op diverse plekken in de binnenstad is levende muziek. En strijk tussentijd en na afloop lekker neer op een terras om uit te rusten met een lunch, brunch of diner. Of een lekker borrelhapje.

Kijk voor meer informatie op www.uitlopergouda.nl

Let op!
Winkels mogen op koopzondagen open zijn van 9-18u00. Het staat de Goudse winkeliers vrij al dan niet gebruik te maken van de aangeboden mogelijkheid tot winkelopenstelling. Dit kan tot gevolg hebben dat op de door de gemeente Gouda aangewezen dagen (individuele) winkels niet geopend zijn. Wil je zeker weten dat een winkel open is, vraag dit dan altijd bij de winkel zelf na.

Voor de zekerheid een overzicht van de koopzondagen in de binnenstad: www.ondernemersgouda.nl/koopzondagen/