Gouds Dagblad | Leuk, het is morgen koopzondag!

Leuk, het is morgen koopzondag!

mainImage
Schilderij van Niek van der Plas, tot en met 14 april te zien in Arti Legi.

Het is morgen weer koopzondag in onze gezellige, sfeervolle binnenstad. Zo ook in winkelcentrum Bloemendaal en woonboulevard GoStores Gouda.

En zondag is het er ook het weer voor en naar. Zondagmiddag stijgt de temperatuur in de Goudse regio naar 19 graden Celsius, lokaal kan met 20 graden Celsius een warme dag worden genoteerd. De grootste kans hierop is in de binnenstad van Gouda. De zon krijgt gedurende de middag een steeds groter aandeel in het regionale weerbeeld, de zon heeft genoeg kracht (UVindex komt tussen 3 en 4 uit) om de bewolking weg te branden. De wind is overwegend matig, windkracht 3 Beaufort en waait uit richtingen tussen oost en noordoost. Het is morgenmiddag 7, plaatselijk 8 graden warmer dan het langjarig gemiddelde (1980-2010). Gemiddeld is het begin april 12 graden Celsius.

Zondag 7 april is het een reguliere koopzondag. Heerlijk shoppen, uitverkoopje scoren, een soepje, een broodje of een kop koffie of thee op het terras... of lekker chillen binnen in een van de horecagelegenheden.

Bewonder de mooie etalages en winkels in een sfeervolle en gezellig lente-uitdossing. Veel winkels zullen mogelijk buiten en binnen diverse demonstraties en proeverijen geven. De stad is in een opperbeste lente-stemming en veel winkels blijven open tot 18u00. Op diverse plekken in de binnenstad is levende muziek. En strijk tussentijd en na afloop lekker neer op een terras om uit te rusten met een lunch, brunch of diner. Of een lekker borrelhapje.

Kijk voor meer informatie op www.uitlopergouda.nl

Let op!
Winkels mogen op koopzondagen open zijn van 9-18u00. Het staat de Goudse winkeliers vrij al dan niet gebruik te maken van de aangeboden mogelijkheid tot winkelopenstelling. Dit kan tot gevolg hebben dat op de door de gemeente Gouda aangewezen dagen (individuele) winkels niet geopend zijn. Wil je zeker weten dat een winkel open is, vraag dit dan altijd bij de winkel zelf na.

Voor de zekerheid een overzicht van de koopzondagen in de binnenstad: www.ondernemersgouda.nl/koopzondagen/