Gouds Dagblad | Laat je uitdagen en ontdek Scouting Wilo

Laat je uitdagen en ontdek Scouting Wilo

mainImage

In Winkelcentrum Bloemendaal vindt de komende zaterdagen in oktober een heuse Club Battle plaats tussen vier plaatselijke (sport)verenigingen. De clubs moeten daarbij hun beste beentje voor zetten.

Het winkelende publiek bepaalt uiteindelijk welke club het beste voor de dag komt, hoe de vier plaatselijke clubs de mooie geldprijs onder elkaar verdelen en welke club de hoogste geldprijs naar de (sport)accommodatie of clubhuis mag meenemen.

Dit mogen de bezoekers doen door de clubs met stemmen (kassabonnen) te steunen en te spekken. Elke bij de balie van een van de winkels in Winkelcentrum Bloemendaal verkregen kassabon is elke keer één stem waard.

Er komen vier (sport)clubs uit de buurt van Bloemendaal tegen elkaar battlen. Het gaat daarbij om GTV Vriendenschaar (Tafeltennisverenging),  Scouting Wilo, Goudse Cricket Club Olympia en Tennisvereniging Ad Astra. Op vier zaterdagen in oktober heeft elke keer één van de vier clubs haar promotiedag. Daartoe moeten zij alles op alles zetten om zoveel mogelijke stemmen (kassabonnen) binnen te halen. Er is een prijzenpot van €4.000,-, dus dat is een mooi bedrag om te verdelen tussen de clubs.

Het is aan het winkelende publiek om de vergaarde stemmen (kassabonnen) in te leveren in de algemene inleverbox bij de club die zij of hij wil steunen. Met daarop de kans dat ze worden uitgenodigd om gezellig langs te komen bij de promotiedagen van de clubs. Want de clubs dagen een ieder natuurlijk ook uit om mee te doen met hun activiteit(en).

Tafeltennisvereniging Vriendenschaar trapte zaterdag 5 oktober af bij de Club Battle! GTV Vriendenschaar is één van de grootste tafeltennisverenigingen in Nederland.  Komende zaterdag 12 oktober is het de beurt aan Scouting Wilo. Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al meer dan 70 jaar beleven jongens en meiden vanaf 5 jaar bij Scouting Wilo de leukste avonturen in een veilige omgeving, onder begeleiding van enthousiaste en ervaren leiding. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur! Scouting Wilo is een open, betrokken en creatieve scoutinggroep midden in de wijk Bloemendaal maar ook vlak bij de natuur die Gouda omringt. Scouting Wilo heeft zaterdag als tweede club hun promotiedag tijdens de Club Battle! Kom je langs (tussen 12 en 16 uur) en gaan jouw kassabonnen naar Scouting Wilo?


Foto: Winkelcentrum Bloemendaal