Gouds Dagblad | Kortingen, koffie Tuk Tuk, muziek en ontbijt

Kortingen, koffie Tuk Tuk, muziek en ontbijt

mainImage

De gratis koffie is voortreffelijk, de gratis croissantjes zijn heerlijk, de aanbiedingen zijn fijn, de eerste 100 Vroege Vogels hebben allemaal een tas ontvangen en met de muziek erbij maakt ‘t dat de sfeer er al goed in zit! De Vroege Vogel Actie van Winkelcentrum Bloemendaal is in volle gang! Profiteer tot 11 uur van toffe kortingen en aanbiedingen! Kom je ook of ben je al geweest?

Interessante kortingen, leuke aanbiedingen, een koffie TukTuk, muziek en ontbijt tijdens de Vroege Vogels in Winkelcentrum Bloemendaal!

Vroege Vogels kunnen op zaterdag 1 juni extra vroeg winkelen in Winkelcentrum Bloemendaal. Een groot deel van de winkels ging dan al om 8u00 open.

Bovenal pakken de 29 ondernemers - gevestigd in Winkelcentrum Bloemendaal - zaterdag 1 juni, tussen 8 en 11u00, uit met leuke, sterke of ludieke aanbiedingen, interessante kortingen, een koffie bakfiets en ontbijt. Dit in het kader van de 'Vroege Vogel'-actie.

Alle vroege vogels kunnen tijdens deze eerste zaterdag van juni leuke en te gekke aanbiedingen kopen en genieten van muziek èn heerlijk croissantjes en/of een zalig vers gezet kopje koffie/thee vanuit de Koffie TukTuk.

Twee enthousiaste gastvrouwen wandelen door het winkelcentrum om verse croissantjes uit te delen en wijzen bezoekers op de koffie-bakfiets waar heerlijke verse koffie geschonken wordt door een echte barista. De koffie wordt geserveerd in speciale bekers in huisstijl van het winkelcentrum. En om alle bezoekers goed wakker te maken en te houden, klinken de klanken van hand-orgeltje
De Harlekino van Adrie Vergeer Draaiorgels door het winkelcentrum èn kunnen alle Vroege Vogels genieten van een paar optredens van ‘Trio De La Rue’ tijdens het winkelen!

De aanbiedingen zijn verzameld in de speciale ‘Vroege Vogel actieflyer’. Deze actieflyer is inmiddels huis aan huis verspreidt bij ruim 40.000 huishoudens in Gouda, Reeuwijk, Haastrecht, Waddinxveen en Moordrecht. Verder liggen ze uiteraard in alle winkels van het winkelcentrum. En staan de aanbiedingen ook op de website en facebook van het winkelcentrum.

Voor meer informatie:
www.winkelcentrumbloemendaal.nl
www.facebook.com/winkelcentrumbloemendaal
 


Foto: Winkelcentrum Bloemendaal