Gouds Dagblad | Kofferbakmarkt bij GoStores Gouda

Kofferbakmarkt bij GoStores Gouda

mainImage

Tweedehands spullen (ver)kopen is hot! En hoe makkelijk is het om dat vanuit je auto te doen…

Dat kan op de kofferbakmarkt bij GoStores Gouda op zaterdag 25 mei, van 10.00 tot 16.00 uur. Een deel van het parkeerterrein is dan omgetoverd tot een grote handelsplaats vol met leuke tweedehands spullen. De toegang voor bezoekers en het parkeren is gratis! Uiteraard zijn de winkels op GoStores Gouda tijdens de kofferbaksale gewoon open.

Groot evenement
Bij een kofferbakmarkt komen verkopers met hun auto of bus geladen met tweedehands spullen naar de kofferbaksale. Kofferbakmarkten hebben ook in Nederland de laatste jaren een enorme vlucht genomen.  Zo ook op winkelboulevard GoStores Gouda. Daar is de verkoop inmiddels uitgegroeid tot een groot evenement. Er is dan ook van alles verkrijgbaar: curiosa, meubels, speelgoed, kleding, boeken en andere hebbedingetjes en snuisterijen…  

Na het succes van de afgelopen jaren komt de kofferbakmarkt terug bij GoStores Gouda op zaterdag 25 mei. En er is veel animo voor, zowel van de aanbod als verkoopzijde. Wil je zelf spullen verkopen. Helaas. De parkeerplaats staat al helemaal vol. Er is zelfs een wachtlijst voor mensen die hun koopwaar willen aanbieden.

Over de kofferbakmarkt
Sinds de jaren ‘80 is er in Engeland een waar fenomeen ontstaan: de ‘car boot sale’, oftwel verkoop van tweedehands artikelen vanuit de kofferbak. De kofferbakmarkt kun je vergelijken met een rommel- of vlooienmarkt. Je kunt direct vanuit de kofferbak tweedehands spulletjes aan de man brengen. Ook is het mogelijk om spulletjes uit te stallen op een zelf meegebracht kleed of tafel.

Paradijs
Een kofferbakmarkt is een waar paradijs voor de snuffelaar en verzamelaar. Je weet immers nooit wat er tevoorschijn komt uit zo’n kofferbak. Vaak gaat de bezoeker met een onverwacht koopje naar huis; dat maakt het ook zo leuk! En verkopers kunnen een leuk zakcentje verdienen…

Al met al is de kofferbaksale een leuk uitstapje, waar veel mensen uit Gouda en de wijde omtrek op af zullen komen.

Dé winkelboulevard van Gouda
Bij GoStores Gouda vind je alles voor wonen, klussen, eten en outdoor. Hier zijn gevestigd: Auping Plaza, Beddenreus, Beter Bed, Bruynzeel Keukens, CarpetRight, Floor Outlet, Gamma, Henders & Hazel, Kwantum, Lunchroom Go-in, MZ Meubel, Profijt Meubel, Prominent, Pronto Wonen, SuperKeukens, Swiss Sense, Vrijbuiter, Xooon, Wereldrestaurant Atlantis.

Meer informatie: www.gouda.gostores.nl  I www.facebook.com/gostoresgouda