Gouds Dagblad | Groen, Groener, Groenst!

Groen, Groener, Groenst!

img
img
img
Pronto Wonen Kunst-Ecosysteem

Bij Pronto Wonen volgen ze de woontrends op de voet.

Eén van de kleuren die in verschillende woontrends terugkomt, is groen. Dit seizoen vertaalde zich dit in het thema winter green en in het voorjaar zal je ook veel groen terug vinden in meerdere thema’s.

Van groene accessoires tot een huis vol planten, wat Pronto Wonen betreft mag groen in de woonkamer niet ontbreken. Naast dat het sfeer geeft aan je huis heeft het ook een ontspannende en rustgevende werking.

Geen groene vingers? Geen probleem! Pronto heeft een groot assortiment kunstplanten. Ook heeft de woonwinkel leuke stolpen en grote vazen om eigen kunst-ecosysteem te creëren. Kies als vulling voor de bodem uit verschillende kleuren zand of steen en vul de vaas met diverse soorten mossen en planten. Combineer dit met leuke items als hangplantjes, vazen en kussens in verschillende groentinten. Combineer dit met natuurlijke materialen zoals teakhout. Hiermee maak je woonkamer knus en gezellig.

Moeite met zelf iets samen te stellen? De stylist van Pronto Wonen is iedere doordeweekse dag aanwezig om je daar bij te helpen.

Dit item is aangeboden door Pronto Wonen Gouda en GoStores Gouda.

Pronto Wonen Gouda
Elburgplein 4
2803PX Gouda
0182-749021
www.facebook.com/meubelsenkeukens
info@prontowonengouda.nl
www.prontowonen.nl