Gouds Dagblad | GoStores Gouda is Koningsdag open...

GoStores Gouda is Koningsdag open...

mainImage

Nog een paar dagen, dan is onze Koning Willem Alexander weer jarig! Willempie, in de volksmond. Natuurlijk gaat het weer één groot feest worden, dat kan niet anders.

Oh, ben jij niet zo van Koningsdag? Terwijl anderen al weken aan het verzamelen zijn en tot hun oren in de oranje-rommel zitten en staan te trappelen om op een Oranje-kleedje op de Oranje-boulevard te gaan staan, staar jij nors en chagrijnig voor je uit en naar buiten. Je ziet de bui al weer hangen. Je hebt helemaal geen zin in dat hysterische gedoe met vlaggetjes op je wangen. Of om anderen opzij te duwen voor het beste plekje op de vrijmarkt. Laat staan om dat hele bezoek van de koning live op televisie te moeten volgen. Je hebt, kortom, helemaal geen zin in Koningsdag.

Oranje is dus niet jouw kleur, je hebt ook helemaal geen trek om jezelf in oranje kleding te hijsen, vlaggen op je wangen te krijten, je lust geen oranjebitter en tompoezen en je wordt doodongelukkig om over de gigantische drukke vrijmarkt te slenteren en te kijken naar al die rommel op de rommelmarkt.

Alternatief
Dan moet je zaterdag natuurlijk een goed alternatief hebben of vinden om even een dagje of dagdeel weg te vluchten van en uit het Oranje-feest en gedruis. En waar kan je dat het beste doen en vinden dan op winkelboulevard GoStores Gouda.

Dus geen Oranje-boulevard maar winkelboulevard GoStores Gouda. Zeker als je op Koningsdag helemaal niet op zoek bent naar rommel, maar juist naar iets nieuws voor in de woning, garderobe, caravan of tuin. Of ben je aan het klussen in je huis of tuin? Dan hebben we goed nieuws voor je.

Alle tijd
Want winkelboulevard GoStores Gouda is op Koningsdag geopend om lekker en op je gemakje te winkelen en te shoppen. En je hoeft niet vroeg op te staan om het beste plekje te bemachtigen of (voor) te dringen. Voor een bezoek aan de winkels van GoStores Gouda kun je rustig uitslapen, lui opstaan en de tijd nemen. En de winkeliers hebben alle tijd voor jou…

Let op: Nagenoeg alle winkels op winkelboulevard GoStores zijn Koningsdag open. Gesloten zijn Auping, Prominent en Lunchroom Go-In. De openingstijden van de winkels kunnen iets anders zijn dan op een 'normale' zaterdag. Dus wil je naar een specifieke winkel, check dan eerst even de website www.gouda.gostores.nl van de winkel voor de openingstijden.

GoStores Gouda
GoStores is dé winkelboulevard van Gouda met alles voor wonen, klussen, eten en outdoor op één plek. Dichtbij de A12 met ruim 1.000 gratis parkeerplaatsen.

Dé winkelboulevard van Gouda
GoStores Gouda dé winkelboulevard van Gouda, ligt direct aan de A12, is 33.000 m2 hoogwaardige winkelruimte gecreëerd rondom een aantrekkelijk parkeer- en ontmoetingsplein met ruim 1.000 (gratis!) parkeerplaatsen. De uitstraling is modern, fris en eigentijds. Ontwikkelaar-belegger GREEN heeft zich ingezet voor het op vernieuwende wijze creëren van meerwaarde voor het totale gebied èn de afzonderlijke GoStores retailers.

GoStores Gouda richt zich op elkaar versterkende formules en retailmerken in wonen, doe-het-zelven, tuinieren en outdoor. Daarnaast is er ruimte gecreëerd voor horeca en evenementen/productshows op het aantrekkelijke parkeer-ontmoetingsplein. Met regelmaat worden hier activiteiten georganiseerd door de actieve winkeliersvereniging.


Foto: GoStores Gouda