Gouds Dagblad | Ei-Ei-Eindelijk Pasen op GoStores Gouda

Ei-Ei-Eindelijk Pasen op GoStores Gouda

mainImage

Pasen staat weer voor de deur, de tijd van gezellige paasontbijtjes, een uitgebreide paasbrunch of smakelijke paaslunch met het hele gezin. En, ook een jaarlijkse traditie: winkelen op een winkelboulevard.

Het is komend weekeinde dan ook Ei-Ei-Eindelijk Pasen op winkelboulevard GoStores Gouda. En zeker op maandag 22 april. Dan wordt er een feestelijk paasfeestje gehouden voor de kinderen, met een eivol programma met uiteenlopende activiteiten en een rondhuppelende Paashaas. En tussen de bedrijven door kunnen de ouders en ouderen lekker winkelen.

Op zoek naar woon- en tuinideeën, kleding of heb je gewoon zin om gezellig te shoppen tijdens Pasen? Gelukkig zijn alle winkels en winkelketens op GoStores Gouda open op Tweede Paasdag, dus dat wordt uitgebreid snuffelen in de winkels.

Op tweede paasdag, maandag 22 april, viert GoStores Gouda Pasen. De winkels staan vol mooie voorjaarsaanbiedingen dus dat wordt lekker shoppen.

Kijk voor de openingstijden van de winkels op de website www.gouda.gostores.nl

Paashaas en kinderfarm
De paashaas huppelt tussen 12 en 16u00 rond en deelt lekkere chocolade paaseitjes uit. Als klap op de vuurpijl is er een heuse kinderfarm, waar allerlei jonge dieren te zien zijn. En het leuke is: je mag ze ook aanraken en aaien!

Dus hebben jullie nog geen plannen? Zorg dan dat je erbij bent tussen 12 en 16u00.

Meer evenementen voor in de agenda:
25 mei Kofferbakmarkt
22 juni GoStores Gouda Zomerfeest met vele prijzen en zomerse activiteiten

Dé winkelboulevard van Gouda
Bij GoStores Gouda vind je alles voor wonen, klussen, eten en outdoor.

Hier zijn gevestigd: Auping Plaza, Beddenreus, Beter Bed, Bruynzeel Keukens, CarpetRight, Floor Outlet, Gamma, Henders & Hazel, Kwantum, Lunchroom Go-in, MZ Meubel, Profijt Meubel, Prominent, Pronto Wonen, SuperKeukens, Swiss Sense, Vrijbuiter, Xooon, Wereldrestaurant Atlantis.

Parkeren is gratis!

Meer informatie: www.gouda.gostores.nl I www.facebook.com/gostoresgouda I www.instagram.com/gostoresgouda


Foto: GoStores Gouda