Gouds Dagblad | Droombaan bij Beter Bed

Droombaan bij Beter Bed

mainImage
Anita Nuvelsteijn (links) en Sita Tjikhoeri van Beter Bed Gouda

Wakkere slaapexperts, opgelet! Beter Bed heeft een Droombaan voor je als parttime slaapadviseur.

Beter Bed, gevestigd op woonboulevard GoStores in Gouda, zoekt een verkoopmedewerker/ster (slaapadviseur), voor 15/20 uur.

Ben jij die leuke collega, die ze zoeken?

Een enthousiaste en representatieve gesprekspartner, dát ben jij. Je hebt de gave op een fijne, ontspannen manier een optimaal advies te geven. Je snapt wanneer je de klant even met rust moet laten en wanneer een kopje koffie op z’n plaats is. Je bent een echte doorzetter die zich nieuwe werkzaamheden en kennis snel eigen maakt. Samen met je collega’s in de winkel help je de mensen rond Gouda aan een betere nachtrust. En daar worden ze blij van!

Enthousiast geworden?

Reageer dan via gouda@beterbed.nl of maak een afspraak telnr. 0182-699782 en vraag naar Anita.

En wie weet tot snel!

Beter Bed
Een comfortabele en gezonde nachtrust begint bij Beter Bed. De deskundige slaapadviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze uit het zeer uitgebreide assortiment. Want het ideale slaapsysteem is voor iedereen anders. Van ledikanten tot boxsprings en van matrassen tot meubilair: bij Beter Bed vind je alles voor de slaapkamer van jouw dromen. Inclusief een uitstekende service. En doordat de keten Beter Bed met meer dan 1200 winkels grote hoeveelheden tegelijk kan inkopen, profiteer je bovendien van uiterst lage prijzen. Wist je trouwens dat de Beter Bed winkels altijd bomvol spraakmakende aanbiedingen staan? Kom gauw langs en ontdek hoe voordelig een optimale nachtrust kan zijn!

Deskundig styling- en slaapadvies
Toe aan een nieuw bed, matras, kussen of dekbedovertrek? Kom dan langs bij Beter Bed Gouda. Je wordt hier ontvangen met een glimlach én een lekker Gouds bakje koffie of thee. De medewerkers denken graag met je mee. Ze voorzien je niet alleen van een deskundig (vrijblijvend) slaapadvies, maar hebben ook ideeën over de styling van jouw slaapkamer. 

Openingstijden
Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 10.00 - 18.00
Woensdag 10.00 - 18.00
Donderdag 10.00 - 21.00
Vrijdag 10.00 - 18.00
Zaterdag 10.00 - 17.00
Zondag 12.00 - 17.00

Beter Bed
Elburgplein 16
2803 PX Gouda
0182-699782
gouda@beterbed.nl
www.beterbed.nl

Dit item is aangeboden door Beter Bed / Woonboulevard GoStores Gouda.


Foto: Parole, bureau voor journalistieke producties