Gouds Dagblad | Gouds Geheugenspel bijna op de Markt

Gouds Geheugenspel bijna op de Markt

mainImage
Als teaser één van de cartoons die Thijs Jansen voor het Gouds Geheugenspel maakte.

Gouda is al op veel verschillende manieren vastgelegd. Er zijn ongetwijfeld inmiddels miljoenen foto’s van onze stad gemaakt. Er zijn prachtige boeken over Gouda, schitterende schilderijen, unieke kunstobjecten en leuke posters, hoodies, etcetera. Er is zelfs een Gouds Monopolie spel. 

Juist omdat onze mooie stad zo veelzijdig is, kun je er alle kanten mee op. Die veelzijdigheid, al dat prachtige Goudse, is nu gevangen in één nieuw spel. Een spel voor iedereen, jong en oud. In samenwerking met de creatieve Gouwenaar Thijs Jansen, introduceert The Gouda Shop begin december het Gouds Geheugenspel. In principe is dit het bij iedereen bekende Memory, maar in eigen beheer uitgegeven.

Op verzoek van Tessa van Breda, eigenaresse van The Gouda Shop, maakte Thijs Jansen 24 cartoons van typisch Goudse gebouwen, producten en gebruiken. "We willen dit voor iedereen interessant en leuk houden en dus is het ook een zeer betaalbaar spel geworden. Geen overtollige verpakkingsmaterialen. Eenvoudig, met het formaat van een pak speelkaarten. Maar wel bijzonder. Met uniek gemaakte cartoons door Thijs. Heel Gouds. Voor iedereen die ook maar íets met Gouda heeft", zo promoot Van Breda.

The Gouda Shop zal het spel op of nét na 5 december in de winkel hebben, voor de prijs van € 9,95. Maar, vroege vogels die het Gouds Geheugenspel NU al bestellen, betalen slechts € 7,-. Bestellen kan
in de winkel, maar ook via de webshop van The Gouda Shop.

The Gouda Shop
Lange Tiendeweg 96
06-27344702 of 0182-787124
info@thegoudashop.nl