Gouds Dagblad | VOF De Kunst in Houtmansplantsoen

VOF De Kunst in Houtmansplantsoen

mainImage

Deze zomer houdt de Houtman-organisatie voor de 26ste keer de Houtmansplantsoenconcerten. Op zondag 23 juni start het programma feestelijk met VOF De Kunst.

VOF De Kunst was in de jaren ’80 bekend met nummers als ‘Suzanne’, ‘Oude liefde roest niet’ en natuurlijk ‘Eén kopje koffie’. In de jaren ’90 heeft de groep zich meer toegelegd op kinderrepertoire, zoals ‘Dikkertje Dap’. Het concert belooft dan ook een feest voor jong en oud te worden. Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Hollandse IJssel.

Na VOF De Kunst volgen onder andere de Goudse Simone & Friends, Jan Rot Band, The Red Strats en Tiny Little Bigband met Franklin Brown.

Het volledige programma vind je op www.houtmansplantsoenconcerten.nl/schedule

Het beloven weer 10 mooie muzikale zondagmiddagen te worden. De concerten zijn op zondagen van 23 juni tot en met 25 augustus. De concerten zijn van 14u00 tot uiterlijk 16u30. De entree voor de concerten is gratis.

De locatie is de monumentale muziektent in het Houtmansplantsoen, gelegen aan de Fluwelensingel in Gouda.

Er is een beperkt aantal stoelen te huur. Wil je verzekerd zijn van een zitplaats, word dan Vriend van de Houtman via www.houtmansplantsoenconcerten.nl/vrienden/ .