Gouds Dagblad | Restaurant La Place aan de Markt gaat weer open

Restaurant La Place aan de Markt gaat weer open

mainImage

Restaurant La Place aan de Markt is momenteel dicht. Het management van La Place zegt dat dit echt tijdelijk is en dat het restaurant later dit jaar weer opengaat. Dit als reactie op de berichtgeving van Gouds Dagblad van afgelopen maandag.

Wanneer de heropening is, is volgens het management niet te zeggen. "Vanaf 16 maart zijn alle La Place-vestigingen gesloten. Nu de versoepeling in gang is gezet, kijken we per vestiging welke er open kan gaan. Alle vestigingen van de een op de andere openen is niet mogelijk. Zo heropent La Place komende woensdag weer dertien vestigingen. Wanneer Gouda aan de beurt is, kunnen wij nog niet zeggen. Voor de Goudse vestiging heeft La Place nog geen concrete heropeningsdatum", aldus woordvoerster Lotte Nijland.

Passanten zagen de afgelopen weken diverse mensen met verhuisdozen uit La Place lopen. En nu hangt er een raar briefje aan de ramen: La Place verwelkomt gasten vanuit Gouda graag in La Place Bodegraven in de vestiging langs de A12.

De horeca aan de Markt houdt er al rekening mee dat het Goudse filiaal nooit meer open gaat. Met het vertrek van La Place zou er een groot 'gat' in de Markt komen... Maar dit wordt dus tegengesproken door La Place.


Foto: Karel Baarspul