Gouds Dagblad | Ladies Night XXL met Verliefd op Cuba

Ladies Night XXL met Verliefd op Cuba

mainImage

Gun jezelf en je vriendinnen een feestelijke meidenavond uit met de Ladies Night. Ditmaal een Ladies Night XXL-editie met de film Verliefd op Cuba. En wel op woensdag 13 februari, vanaf 19u00.

Bij binnenkomst ontvang je een lekker welkomstdrankje en kun je shoppen bij de stands met fashion, sieraden en beauty. In de zaal worden er prijzen verloot en zie je als eerst een speciale voorpremière. Na afloop ontvang je bittergarnituur en krijg je een ook nog een goodiebag mee naar huis!

OVER DE FILM
Zie Verliefd op Cuba als eerste tijdens de Ladies Night XXL editie! Een gezellige avond met vriendinnen in Cubaanse sferen en een drankje bij binnenkomst, stands om bij te shoppen, kans op prijzen in de zaal en na afloop hapjes & een goodiebag! Wegens grote belangstelling is er nog een 7e vertoning ingepland! Om 21u15 kun je nog genieten van Verliefd op Cuba en daar zijn nog tickets voor.

Loes (Susan Visser) is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer haar dochter Maartje (Abbey Hoes) besluit te trouwen met een Cubaan (Rolf Sanchez) vliegt ze direct naar het Caribische eiland om aan te tonen dat haar schoonzoon in spé enkel uit is op een verblijfsvergunning. Eenmaal geland op het betoverende eiland leert Loes meer over de liefde dan ze ooit had verwacht.

REGISEUR: Johan Nijenhuis

ACTEURS: Abbey Hoes, Anouk Maas, Barbara Sloesen, Jan Kooijman, Maaike Martens, Niek Roozen, Susan Visser, Tjebbo Gerritsma

GENRE: romantiek, komedie

DUUR: 105 min.

Zie ook www.cinemagouda.nl/specials-and-events/ladies-night