Gouds Dagblad | Je kan weer asperges komen eten in de polder

Je kan weer asperges komen eten in de polder

Gouwenaars kunnen weer asperges komen eten in de polder. Van 15 tot en met 22 mei vindt bij restaurant De Dyck in Woubrugge de vierde editie van Asperges (&meer) in de Polder plaats. Het initiatief en de organisatie van dit bourgondische event ligt in handen van Miranda Kruithof en Hans Peter van den Bosch van Eigenwijze Evenementen. De twee gaven onlangs een presentatie bij een ondernemersbijeenkomst in de Goudse hoofdvestiging van Ruimbaan Uitzendbureau.

Asperges (&meer) in de Polder is inmiddels uitgegroeid tot een witgouden traditie, waarin de Koningin der Groente een hoofdrol speelt, maar het event biedt zoveel meer! En dit alles speelt zich af onder de stoere bedoeïenentent in de polder van Woubrugge.

’t Witte Goud
Na drie geslaagde edities Asperges in de Polder met meer dan 1.500 liefhebbers in 2018, doet de organisatie er dit jaar nog een schepje bovenop, door het evenement uit te breiden naar minimaal 10
avonden bourgondisch genieten van het buitenleven en ’t Witte Goud.

Crème de la crème
Trots is de organisatie op de bourgondische invulling van het event. De keukenbrigade van De Dyck staat steevast aan het fornuis. Op sommige dagen bijgestaan door enkele Gast Chefs waaronder Alain Caron en een Arabische Chef voor het thema 1001 Nacht. Naast de (top)chefs in het programma is er ruimte voor meer! Creativiteit in de gerechten, iedere avond een ander thema met Live-entertainment.

Entertainment
Nieuwe thema’s tijdens Asperges (&meer) in de Polder met entertainment. Op woensdag staat Inspiration Night op het programma met enkele interessante sprekers, daarnaast Joie de Vivre, de Jazz Night met Steffen Morisson. Verder de Groovy Night(s), female DJ Kit-T op vrijdag 17 mei.

Voor het complete programma met bijbehorende informatie, kijk op: www.aspergesindepolder.nl